Request edit access
Aplikacioni per Regjistrim - Niveli Bachelor
Ju jeni duke aplikuar per studime Bachelor në Institucionin më të mirë ne Kosove, pra Kolegjin Universum.

Pse duhet te studioni ne Kolegjin Universum:
Kolegji Universum ka dërguar 103 studentë për shkëmbim semestral në Universitetet Evropiane me bursë të plotë 5,375 euro;
Kolegji Universum është i vetmi Institucion pa asnje program te suspenduar nga Agjencia e Akredimit.
Kolegji Universum i rankuar nga EdUniversal, në top 1000 shkollat më të mira të biznesit në botë.

Emri *
Your answer
Mbiemri *
Your answer
Numri i Telefonit *
Your answer
Numri i telefonit të prindit (babait, nënës) *
Your answer
Vendbanimi-fshati, qyteti *
Your answer
Adresa Elektronike
Email adresa
Your answer
Shkolla e Mesme dhe vendi *
Your answer
Në cilin drejtim dëshiron të studiosh? *
Your answer
Në cilin kampus preferoni t'i ndjekni studimet? *
Në cilat shtete do të donit të studioni një semestër me bursë të plotë ndërkombëtare (5,375 euro) nga Kolegji Universum *
Ju mund të zgjidhni deri në 3 opsione
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kolegji Universitar Universum. Report Abuse - Terms of Service