Request edit access
ACREDITACIÓ ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA
El pròxim 26 d'octubre, tindran lloc DUES Assemblees Generals Extraordinàries.
Us recordem, que si ja esteu inscrites a la primera AGE, no és necessari que us torneu a inscriure a la segona AGE.


📆 26 d'octubre de 2019

1ªAGE
⏰ 1ª Convocatòria: 09.30h
⏰ 2ª Convocatòria: 10.00 h

2ªAGE
⏰ 1ª Convocatòria: 12.00h
⏰ 2ª Convocatòria: 12.30 h


🏢 Seu Consell Valencià de la Joventut
https://goo.gl/maps/U5rZ1vRgtxcAahg16


📄 Més info:
https://conselljoventut.org/convocatoria-assemblea-general-extraordinaria-2019/
DADES PERSONALS
Nom *
Your answer
Cognoms
Your answer
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
DNI/ NIE *
Your answer
Població *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
ACREDITACIONS
A l'assemblea podràn assistir dos delegats/des, per cada Entitat Membre de Ple Dret, amb veu i vot, i dos per Entitat membre adherida, únicament amb veu, tots ells/es amb una edat compresa entre els 12 i els 30 anys ambdós inclosos.

Els convidats i convidades, podran assistir amb veu però sense vot fins als 35 anys i sense veu ni vot a partir d'aquesta edat.

RECORDEU: La composició de persones representants de cada entitat tindrà un equilibri de gènere en el qual el nombre de dones haurà de ser superior al 30 %.
Vens en qualitat de... *
DADES DE L'ENTITAT
Tipologia *
Nom de l'entitat *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
DINAR
Et quedaràs a dinar? *
Especificitats alimentàries (al·lèrgies, intoleràncies, vegetarianisme, celiaquia....)
Your answer
Informació en compliment de la normativa de protecció de dades personals.
Les seues dades personals seran usades per a la nostra relació i poder prestar-li els nostres serveis. Aquestes dades són necessàries per a poder relacionar-nos amb vosté, la qual cosa ens permet l'ús de la seua informació personal dins de la legalitat. Així mateix, també poden ser usades per a altres activitats, com enviar-li publicitat o promocionar les nostres activitats.

Només el personal de la nostra entitat que estiga degudament autoritzat podrà tindre coneixement de la informació que li demanem. Així mateix, podran tindre coneixement de la seua informació aquelles entitats que necessiten tindre accés a la mateixa perquè puguem prestar-li els nostres serveis. Igualment, tindran coneixement de la seua informació aquelles entitats públiques o privades a les quals estiguem obligats a facilitar les seues dades personals amb motiu del compliment d'alguna llei.

Conservarem les seues dades durant la nostra relació i mentre ens obliguen les lleis. Una vegada finalitzats els terminis legals aplicables, procedirem a eliminar-los de forma segura.

En qualsevol moment pot dirigir-se a nosaltres per a saber quina informació tenim sobre vosté, rectificar-la si anara incorrecta i eliminar-la una vegada finalitzada la nostra relació, en el cas que això siga legalment possible. També té dret a sol·licitar el traspàs de la seua informació a una altra entitat (portabilitat). Per a sol·licitar algun d'aquests drets, haurà de realitzar una sol·licitud escrita a la nostra adreça, juntament amb una fotocòpia del seu DNI, per a poder identificar-li:

CONSELL DE LA JOVENTUT DE LA COMUNITAT VALENCIANA
C/ LLANTERNA, 26, CP 46001, VALÈNCIA (València/València)

En cas que entenga que els seus drets han sigut desatesos per la nostra entitat, pot formular una reclamació en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).
AUTORITZACIÓ TRACTAMENT D'IMATGE
Permisos específics (marque la casella corresponent en cas afirmatiu):
*
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Consell Valencià de la Joventut. Report Abuse