Request edit access
Atelier de Feminitate. Arăt ca o femeie, mă simt ca un bărbat
Te invit la Atelierul de Feminitate online ”Arăt ca o femeie, mă simt ca un bărbat” dacă și tu simți că ți-ai predat energia feminină pentru puterea masculină, ca să fii acceptată, ca să promovezi, ca să atingi succesul sau să împlinești, prin muncă, visul pierdut al mamei.

CÂND?: MARȚI, 16 OCTOMBRIE, ora 21:00
UNDE? grup privat Facebook
COST: 50 lei

Ce faci când știi că-ți folosești mentalul în exces și că te-ai transformat pe interior într-un bărbat?
În primul rând, nu te simți bine cu tine ca femeie, bărbații din viața ta se simt amenințați, iar energia corpului tău este din ce în ce mai scăzută.

Ce ne învață totuși arhetipul feminin al zeiței Atenei, femeia-bărbat, născută din țeasta tatălui său Zeus?
Curaj, independență, autonomie și limite.

Să ne imaginăm împreună o lume în care femeile au învățat să se simtă puternice, dar să se manifeste cu senzualitate și femininitate.

Cum lucrăm, ca femei, cu energia unui arhetip atât de masculinizat?

Puterea noastră a femeilor nu vine din minte. Dacă ar fi venit din minte, nu ne-am mai recunoaște niciodată autenticitatea și unicitatea, din cauza condiționărilor celorlalți, majoritatea învelită într-o aură de masculinitate, știință și cunoaștere, de putere și control, de succes și abundență financiară.

Aflăm împreună la Atelierul de Feminiatte online ”Arăt ca o femeie, mă simt ca un bărbat”!!

CÂND?: MARȚI, 16 OCTOMBRIE, ora 21:00
UNDE? grup privat Facebook

ÎNSCRIERE FORMULAR, detalii mai jos:


Te aștept cu drag,

Cristina (puternic arhetip al Atenei :))

Ce spun participantele la Atelierele de Feminitate?

”Faptul ca fiecare dintre voi v-ati descris calitatile lunare a fost ca o baie de feminitate pentru fiecare dintre noi, asa cum spunea Paula ~sa iti alegi cat mai multe mame~. Asta ati fost voi pentru mine, MAME. Cred ca am cules de la fiecare dintre voi stropul de feminitate care sa ma intregeasca. Dar surpriza a venit la final!!! La final, cand am tras cartea din pachetul Feminitudine, am avut revelatia semnificatiei Lunii in Scorpion, desi totdeauna am avut-o in mine. Ramane sa aflu cum sa scot toate calitatile ei la iveala, le simt in mine, dar probabil sunt prea speriata sa le manifest. ” (Oana, București)

”Pentru mine a fost o experienta interesanta, cred ca voi mai veni la atelierele tale, Cristina. Tandemul acesta psihologie si dezvoltare personala pe care il realizezi cu Paula mi se pare foarte constructiv. ”(Elena, București)

Email address *
Nume și prenume: *
Your answer
Ce vrei să afli cel mai mult despre arhetipul Atenei, bărbatul nostru interior? *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service