Request edit access
Мерење на задоволство на клиенти
Ве молиме одвојте малку време за да ни го кажете вашето искуство и колку деловната соработка со Мак Аларм ги исполнува вашите очекувања.
Резултатите од овој прашалник ќе ги искористиме за да го подобриме нашето оперативно работење.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ве молам наведете ја компанијата која ја застапувате или во која сте вработен/а.
Колку долго ги користите нашите услуги? *
Кои производи и услуги ги имате добиено од нас? *
Required
Што беше одлучувачки фактор да воспоставите деловна соработка со нас? *
Генерално, колку сте задоволни во однос на соработката со нас? *
Вооошто не сум задоволен/на
Многу сум задоволен/на
Ве молиме споделете ги причините за нивото на вашето задоволство или незадоволство?
Ве молиме оценети ги следните области во однос на нашата услуга: *
Одлично
Задоволително
Неутрално
Незадоволително
Лошо
Брзина на испорака
Квалитет на испорака
Цена во однос на вредност
Професионализам
Исполнителност на барањата за интервенции
Исполнителност на барањата за поправки
Дали повторно би користеле наши услуги? *
Дали би не препорачале на други соработници и компании? *
Мак Аларм е лиценцирано претпријатие и поседува релевантни државни лиценци и дозволи за работа. Ве молам одговорете ни дали лиценците за работа ви се важен фактор за донесување на одлука за соработка со Мак Аларм? *
Доколу на претходното прашање одговоривте ДА, ве молиме наведете кои лиценци: *
Required
Мак Аларм поседува пет ISO сертификати и тоа: ISO 9001:2015, ISO14001:2015, ISO 45001:2018, ISO 27001:2013 и ISO 20000-1:2018. Ве молам одговорете ни дали ISO сертификатите ви се важен фактор за донесување на одлука за соработка со Мак Аларм? *
Доколу на претходното прашање одговоривте ДА, ве молиме наведете кои сертификати: *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy