Request edit access
Пријавен лист
Согласно доделеното одобрение за спроведување на обуки за стручно усовршување на стручни лица за безбедност при работа со број 08-3608/34 од 15.09.2015 година од страна на Министерството за труд и социјална политика, Македонското здружение за заштита при работа, Македонски ILO/CIS Колаборативен центар, организира обука на тема: Нов пристап – нова филозофија за БЗР, профил на стручно лице за безбедност, лобирање и застапување.
Oбуката ќе се одржи на Попова Шапка, хотел Скардус, во период од 01.02.февруари 2018 година.
Име на компанија
Your answer
Даночен број
Your answer
Адреса *
Your answer
Место *
Your answer
Име и презиме *
Your answer
Контакт телефон *
Your answer
Е-адреса *
Your answer
Функција во компанијата *
Your answer
Број на уверение ( за стручни лица)
Your answer
Инфо
За дополнителни информации контактирате не на:
е-маил: training@mzzpr.org.mk или на
контакт телефони: 02/ 2774-868 или 075/432-071
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms