Request edit access
ÉV HÁZA 2022 Díjátadó - Regisztráció online érdeklődőknek
2022. szeptember 30. 18:45 - 21:00
MÉK 0,5 pont (2022/178)

Szeretettel várunk minden érdeklődőt az online térben az Év Háza 2022,  a legrangosabb hazai, független, szakmai pályázat díjátadó ünnepségén, amelyen a zsűri a két abszolút fődíj mellett két szakmai és öt támogatói különdíjat oszt ki, illetve újra megtekinthetőek lesznek a közönségdíjas pályaművek is!

A helyszíni eseményre minden érintettnek személyes meghívót küldünk, minden más érdeklődő számára pedig a Symbol Budapestből közvetítjük a díjátadót Build Communicaton Youtube csatornáján, amelyet bárki figyelemmel kísérhet.

Az eseményt online követő építész kollégák abban az esetben kaphatják meg a kreditpontot, ha egy 4, a díjazott pályaművekkel kapcsolatos kérdéssort helyesen megválaszolnak. A kérdéssor a díjátadót követően egy hónapig lesz elérhető.

Kérjük, az alábbi űrlap kitöltésével jelezze részvételi szándékát, hogy elküldhessük Önnek a közvetítés linkjét és a kreditpont megszerzéséhez szükséges rövid ellenőrző teszt elérhetőségét az eseményt követően!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Név: *
Cím: (építész kamarai tagság esetén a kamaránál nyilvántartott cím) *
Telefonszám: *
A Magyar Építész Kamara mely területi kamarájához tartozik?
Clear selection
Építész kamarai azonosító:
A Magyar Mérnöki Kamara mely területi kamarájához tartozik?
Clear selection
Munkahely neve:
Munkahely címe:
Az Ön beosztása:
Szervező: Build-Communication Kft.
2040 Budaörs, Szabadság út 117.       Tel.:23/611-029       E-mail: rendezveny@buildmarketing.hu
Adatvédelmi nyilatkozat
A jelen regisztrációval a Regisztráló hozzájárul, hogy a Build-Communication Kft., mint Adatkezelő, saját, és a jelen szakmai rendezvény kapcsán együttműködő partnere(i) üzleti érdekeit szolgáló aktivitások során a személyes adatait kezelje. A személyes adatok kezelésére adott jelen felhatalmazás a Regisztráló jelen tájékoztatás ismeretében adott önkéntes hozzájárulásán alapul. A Regisztráló hozzájárul, hogy a Build-Communication Kft. saját és partnerei rendezvényeiről, pályázatairól, műszaki megoldásairól, nyereményjátékairól a Regisztráló megadott e-mail címére alkalmanként elektronikus hírlevélben, postai levélben, SMS útján vagy telefonon információt küldjön ill. más promóciókról értesítse. A Regisztráló továbbá bármikor dönthet úgy, hogy az Adatkezelő az adatait törölje, és semmiféle további információt számára ne küldjön. A Felhasználó a Hírlevelek fogadásához adott hozzájárulását bármikor ingyenesen, indokolás és korlátozás nélkül visszavonhatja a hírlevelek alján elhelyezett leiratkozásra kattintva, vagy az
iroda@buildmarketing.hu címen.

Az Adatkezelő a birtokába került személyes adatokat az Adatkezelési tájékoztatóban részletezett módon az Európai Unió rendelete (az Európai Parlament és a Tanács 2016/679. Rendelete, továbbiakban GDPR) és a hazai jogszabályok (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, a továbbiakban INFO tv.) alapján kezeli.

Az részletes Adatkezelési tájékoztató megtalálható a http://buildmarketing.hu/adatkezeles oldalon.

REGISZTRÁCIÓ JÓVÁHAGYÁSA *
Az esemény online követéséhez szükséges linket a díjátadó előtti nap juttatjuk el e-mail-ben Önnek. A kreditpont megszerzéséhez szükséges rövid ellenőrző teszt elérhetőségét pedig az eseményt követően szintén e-mail-ben küldjük el az Ön által fent megadott e-mail címre.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy