Request edit access
MAD Weekend 2019 - Hae mukaan!
MAD Weekend tarjoaa runsaasti monipuolista ja yllätyksellistä kulttuuri-, taide- ja muotoilu -ohjelmaa kaikille mikkeliläisille ja Mikkelissä vieraileville syyskuussa 19.-22.9.2019.

MAD Weekend koostuu erilaisista kulttuurin, muotoilun ja taiteen tapahtumista, jotka levittäytyvät viikonlopun ajaksi ympäri Mikkelin keskustaa. Luvassa on mm. burleskia, design marketia, tanssiesityksiä, taidebrunssi, taidenäyttelyitä, työpajoja sekä seminaari.

Tänä vuonna MAD Weekend tarjoaa selkeämmin kuratoidun ohjelmakokonaisuuden tiiviimmässä paketissa ja tapahtuma-aika on viikonloppuun keskittyvää. Tämän vuoden teemoina ohjelmahaussa ovat kokemuksellisuus ja osallisuus.

Avoin tapahtumahaku on auki 16.6.2019 asti. Voit ehdottaa tapahtumasisältöjä lomakkeelta löytyviin kohteisiin, jotka on todettu aiempien vuosien kokemuksella yleisön tavoittamisen kannalta hyviksi. Avoimen haun kautta haetaan oheisohjelmaa toteutettavaksi osana näiden kohteiden päätapahtumaa.

MAD Weekend ei maksa tapahtumien järjestämisestä korvausta ja pidättää oikeuden valita tarjotuista ideoista konseptiin sopivimmat ehdotukset. Valituksi tullessaan Hakija on velvollinen ilmoittamaan muutoksista tai peruuntumisesta MAD Weekend järjestäjille mahdollisimman pian.

Hakija (Henkilö, yritys, työryhmä tai organisaatio) *
Your answer
Yhteyshenkilö *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Kuvaus tapahtumasta, näyttelystä tai ideasta *
Your answer
Tapahtumalle tai idealle sopiva kohde ja ajankohta *
Tarkenna toteutusta tai järjestelyä tarvittaessa
Your answer
Lisätietoja
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service