Request edit access
Obrazac za upis pomorske baštine
Upute za ispunjavanje obrasca:

U obrascu je navedeno 13 kategorija pomorske baštine i njihove potkategorije. Molimo Vas da u prazna polja upišete Vaša saznanja o tome na području Vašeg grada/mjesta i eventualno izvor iz kojeg je moguće saznati više podataka. Možete navesti i one objekte/osobe koje više ne postoje ali je ostalo sjećanje na njih.

Obzirom na stupanje na snagu Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka dužni smo tražiti Vašu suglasnost za prikupljanje i stručnu obradu osobnih podataka koje navedete u obrascu. Podatke koje navedete, isključivo ćemo koristiti u svrhu daljnjeg istraživanja pomorske baštine na području Primorsko-goranske županije.

Ispunjavanjem ovog obrasca za upis pomorske baštine, smatramo da ste suglasni s korištenjem osobnih podataka u svrhu stručne obrade i daljnje provedbe istraživanja pomorske baštine na području Primorsko-goranske županije.

Navedite ime grada/mjesta za koje se ispunjava obrazac
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms