Request edit access
Jesenske zeliščarske ustvarjalnice
Prepustite se užitkom, ki nam jih ponuja narava in izkoristite vse pozitivne učinke zdravih zeli.

V nadaljevanju se lahko prijavite na želeno zeliščarsko delavnico. Na vsaki ustvarjalnici boste pridobili praktična znanja, ki jih boste lahko vnovčili doma.
Izbirate lahko med več različnimi ustvarjalnicami, vendar morate za vsako izpolniti svoj prijavni obrazec.

Delavnico bomo organizirali, če bo vsaj 8 prijavljenih. V skupino pa lahko zaradi praktičnega dela sprejmemo največ dvanajst udeležencev. V primeru večjega števila bomo upoštevali vrstni red prijav. O morebitnih spremembah, o premalo ali preveč prijavljenih vas bomo obvestili dan pred pričetkom delavnice po elektronski pošti ali telefonu.

Ko boste izpolnili vse rubrike, kliknite ali tapnite gumbek "Pošlji". Kopijo izpolnjenega obrazca boste prejeli na vaš e-naslov.

Email address *
Izberite delavnico in termin: *
Ime *
Your answer
Priimek *
Your answer
Telefon *
Your answer
Posredovane podatke bomo brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z veljavno zakonodajo.
Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da Ljudska univerza Koper interno obdeluje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja razpisane aktivnosti ter za interne analize in statistične obdelave.
*
Želite, da vas obveščamo o aktivnostih in dogodkih na Ljudski univerzi Koper?
V primeru vašega soglasja bo Ljudska univerza Koper hranila in uporabljala navedeni elektronski naslov za obveščanje o izobraževalnih aktivnostih in dogodkih. Soglasje dajete do preklica, ki ga lahko kadarkoli pošljete na: preklic@lu-koper.si ali tako, da kliknete ali tapnete na "odjava" v nogi prejetega promocijskega sporočila.
*
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Ljudska univerza Koper. Report Abuse - Terms of Service