Request edit access
Z!NG MAASTRICHT
ZING PURCELL - 26 JANUARI
We werken tijdens deze workshop-dag aan duetten van Henry Purcell (zoals o.a. 'Sound the Trumpet', 'Shepherd, Shepherd leave Decoying' en 'My Dearest, my Fairest'). Vanwege het repertoire is deze cursus alleen toegankelijk voor sopranen en alten.

De bijeenkomst zal plaats vinden in de prachtige Cellebroederskapel, Cellebroedersstraat 4, in Maastricht op:

zaterdag 26 januari 2019
deel 1: 10.30 - 12.30 uur
deel 2: 13.45 - 15.45 uur

Kosten voor deze dag zijn € 39,-
Dit bedrag is inclusief bladmuziek (PDF) en MP3

Na betaling krijgt u de beschikking over een link met de bladmuziek en de MP3 (met begeleidingsband) zodat u de muziek kunt beluisteren en bestuderen.

ZING staat onder artistieke leiding van Hans Veldhuizen (werkzaam voor o.a. Koninklijk Concertgebouw en De Nationale Opera)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EXTRA BERICHT

ZING - 10 MAART
Gelet op het feit dat ZING Purcell in januari snel en ruimschoots volgeboekt is willen we op zondag 10 maart een nieuwe ZING-dag plannen. Het zal geen herhaling zijn van 26 januari, maar een dag waar een andere componist (bijv. Pergolesi’s Stabat Mater) centraal staat. De tijden, locatie, prijs zullen nog hetzelfde zijn (we zullen dat evalueren na afloop van de workshopdag op 26 januari). Mocht u nu vast willen inschrijven voor 10 maart dan kunt u dat hieronder doen. Binnenkort zullen we de precieze inhoud van 10 maart publiceren via de website/nieuwsbrief. Vriendelijke groet, Marije

Z!NG in Limburg
Naam: *
Your answer
E-mailadres (controleer de spelling) *
Your answer
Stemsoort
Workshopdag 26 januari
Workshopdag 10 maart *
Evt. opmerking:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service