Request edit access
Tag Tjansen Tjørring

Kære alle,

Her er ganske enkelt en formidabel mulighed for, ved en relativ lille og konkret indsats, at gøre en KÆMPE forskel for Tjørring.

Vi har igangsat en række aktiviteter, som samlet set har til formål at indsamle penge som ubeskåret går til udvidelsen af Nordvest Hallen.

En af disse aktiviteter er "Tag Tjansen Tjørring". Det går ud på, at vi skal have aktiveret hele Tjørring til at give en hånd med og tage en eller måske flere vagter i MCH.

Vi kan som sædvanlig ikke garantere, at man får den vagt, som man tilmelder sig - men jo flere vi byder ind med, jo flere vagter får vi. Vi vil gøre alt for, at man mindst kommer til at arbejde 1 gang, men byd endelig ind med alt det, I magter. Vi skal nok give besked om arbejde, så hurtigt vi får tilbagemelding fra MCH, men vi er jo kun små brikker i et kæmpe puslespil, så måske vi kommer tæt på mesterskabet inden vi får endelig besked.

Vi har vist MCH, at vi udfører opgaven, når vi siger, at vi stiller med vores arbejdskraft - så en masse roser herfra - godt gået.

Denne gang kan vi få lov til at hjælpe til Hest og Rytter i perioden fra torsdag den 7. - søndag den 10. Marts. Der er 12 forskellige vagter, og vi håber at vi igen kan trække på din hjælp.

Ligesom sidste år forventer vi at skulle hjælpe med VIP servering. Arbejdsopgaverne her er fortrinsvis afrydning af borde, samt forefaldende arbejde.
Dresscoden er som vanlig hvid skjorte, mørke benklæder/nederdel, samt mørke sko.

Vi håber selvfølgelig at få vagter til alle, men vi ved ikke hvor mange medarbejdere MCH mangler. Når vi får besked om antal vagter, melder vi straks videre, men forvent ikke besked i ret god tid😊 Når vi giver tilbagemeldning er det også med besked om mødested.

Vel mødt til en forhåbentlig indbringende og spændene weekend.

Nedenfor er oversigten over de vagter der foreløbigt er tale om - husk det er ca. tidspunkter:

Torsdag d. 7/3 kl 11-16
Torsdag d. 7/3 kl 15-22

Fredag d. 8/3 kl 6.30-14
Fredag d. 8/3 kl 11-16
Fredag d. 8/3 kl 15-22
Fredag d. 8/3 kl 17-03

Lørdag d. 9/3 kl 6.30-14
Lørdag d. 9/3 kl 11-16
Lørdag d. 9/3 kl 15-22
Lørdag d. 9/3 kl 17-03

Søndag d. 10/3 kl 6.30-15
Søndag d. 10/3 kl 11-18

Tag endelig mand/kone, nabo, sportskammerater, venner mm under armen og giv en tjans til et rigtig godt formål for hele Tjørring. Man tilmelder sig en eller flere vagter via tilmeldingsfelterne i dropdown-menuen herunder.
Husk at der er tale om en bindende tilmelding.

I tilfælde af spørgsmål skriv venligst til: tagtjansen@gmail.com.

På forhånd tusind tak for at du har valgt at bakke op om og støtte idrætslivet i Tjørring med et stykke frivilligt arbejde.


Hvis du kan hjælpe på flere vagter, udfylder du formularen flere gange med de vagter, du kan tage.
Email *
Navn *
Telefon *
Jeg melder mig til at hjælpe på denne vagt! (Hvis du kan tage flere vagter, skal du udfylde formularen flere gange) *
Er der noget du gerne vil bemærke?
Tip en ven! (hvis du kender en, som kunne tænkes at være interesseret i at tage en tjans for Tjørring, så skriv venligst navn og mailadresse her, så rækker vi venligt ud)
Nordvest Hallens udvidelse
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy