Request edit access
Logopedske radionice za djecu predškolskog uzrasta [prijavni obrazac/lista čekanja]

Poštovani roditelji, u suradnji s Općinom Matulji pokrećemo program logopedske podrške namijenjen djeci predškolske dobi s područja Općine Matulji koja imaju govorno-jezične poteškoće, roditeljima te odgajateljima i drugim stručnim suradnicima. Prvi dio tog programa su upravo logopedske radionice za djecu predškolskog uzrasta! Svjesni smo da je polazak u prvi razred osnovne škole veliki korak i uzbudljivo razdoblje koje donosi puno promjena i novih izazova. Kako bi roditeljima i djeci predškolske dobi ova važna prekretnica protekla što lakše pripremili smo logopedske radionice za djecu preškolskog uzrasta koje će biti i dobra priprema za školu! U sklopu našeg novog programa na zabavan način raditi na poticanju: predvještina čitanja, pisanja, računanja te ostalih vještina koje su potrebne svakom novom školarcu/školarki.

Radionice su namijenjene djeci predškolske dobi kojoj je planiran upis u prvi razred osnovne škole u 2024. godini, a ukoliko je Vaše dijete mlađe molimo Vas da to istaknete u napomeni ovog obrasca.

Potrebno je ponijeti veliku A4 bilježnicu, olovke, gumice, bojice. 


VAŽNO: Poštovani, dvije grupe su popunjene pa se možete prijaviti za listu čekanja. Kontaktirat ćemo Vas ukoliko netko od prijavljenih odustane. Hvala na razumijevanju!Ime i prezime djeteta *
Ime i prezime roditelja
Dob djeteta *
Je li dijete predškolac/predškolka? *
Ima li dijete neke od navedenih teškoća?
Clear selection
E-mail adresa 
Broj mobitela
Koji termin Vam odgovara?
Clear selection
Dodatna napomena ili pitanje:
Zahvaljujemo Vam na interesu i prijavi.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy