Request edit access
KUNSTKRING CAPELLE
Aanmeldingsformulier voor beeldend kunstenaars
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Beste kunstenaar,

Kunstkring Capelle kent leden (= beeldend kunstenaars) en vrijwilligers.
Als kunstenaar kunt u zich als lid aanmelden door het volledig invullen van dit aanmeldingsformulier. Na invulling klikt u op de knop “VERZENDEN”. Het aanmeldingsformulier wordt dan verzonden naar de secretaris, die uw gegevens verwerkt in de ledenadministratie. Kunstkring Capelle verwerkt uw persoonsgegevens overeenkomstig de bepalingen van de AVG, zoals verwoord in de Privacyverklaring van Kunstkring Capelle. Als u zich ook als vrijwilliger wilt aanmelden vul dan ook aanmeldingsformulier voor vrijwilligers in.

De secretaris stuurt u een bevestiging dat u bent opgenomen in het ledenbestand. Deze gegevens worden niet met derden gedeeld en zijn hoofdzakelijk voor de onderlinge communicatie tussen de leden en de vrijwilligers (e-mailgebruik en nieuwsbrief). De secretaris stuurt u tevens enkele relevante documenten.

De contributie voor leden bedraagt € 50 per jaar (na 1 juli € 30) en wordt met automatische incasso door de penningmeester geïnd. Door het invullen van dit aanmeldingsformulier gaat u hiermee akkoord.
Indien U interesse hebt in de kunstuitleen zal de secretaris uw interesse melden bij de commissieleden van de kunstuitleen. Een van hen zal contact met u opnemen.

Achternaam / voornaam *
Geboortejaar
Straatnaam *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer of mobiel nummer *
E-mailadres *
Website
Kunstdiscipline
Lidmaatschap gaat in op:
IBAN nummer (NL+16 karakters)
Interesse in de kunstuitleen?
Interesse als vrijwilliger?
Datum aanmelding *
MM
/
DD
/
YYYY
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy