Request edit access
Aanmeldingsformulier voor lidmaatschap Kunstkring Capelle
De lidmaatschapsbijdrage bedraagt € 50,- per kalenderjaar
Info deelname
De Kunstkring Capelle - een vereniging van kunstenaars die is opgericht op 17 december 2002 - telt circa 100 leden. Daarnaast kent de vereniging circa 45 vrijwilligers die ieder jaar met elkaar een aantal evenementen organiseren.

In 2018 zijn dit de Kunst- en Atelierroute op 9 en 10 juni, de Kunstmarkt Capelle op 8 september en de Winter Art Fair op 15 december. Op diverse locaties in Capelle aan den IJssel exposeren kunstenaars hun werk gedurende langere tijd. Vier maal per jaar worden kunstreizen naar musea georganiseerd en tien maal per jaar zijn er soosavonden, veelal met een presentatie van een kunstenaar. In 2018 opent de Kunstuitleen weer in de Bibliotheek aan den IJssel, waar leden van de Kunstkring Capelle hun werk exposeren voor verhuur en / of verkoop. Om deel te kunnen nemen aan de Kunstuitleen is het lidmaatschap van de Kunstkring Capelle verplicht.

De basiscontributie is € 50,- per jaar. Word je lid vanaf 1 juli dan is de contributie dat jaar € 40,- en word je lid vanaf 1 oktober dan is de contributie dat jaar € 30,-. Het deelnemen aan evenementen vraagt veelal een eigen bijdrage, afhankelijk van de subsidie die de gemeente Capelle ons jaarlijks toekent.

De Kunstuitleen Capelle wordt weer gevestigd aan Stadsplein 39 in het centrum van Capelle aan den IJssel. De locatie is nu nog gesloten i.v.m. een verbouwing, maar waarschijnlijk zal de Kunstuitleen in februari 2018 weer worden geopend. Om deel te kunnen nemen aan de kunstuitleen is het lidmaatschap van de Kunstkring Capelle verplicht.
Zie ook de website www.kunstuitleencapelle.nl

Na ontvangst van het aanmeldformulier Kunstkring Capelle stuurt de secretaris je een bevestiging en ben je opgenomen in het ledenbestand. Dan ontvang je op gezette tijden Kunstkring-post per e-mail, zoals informatie over exposities en kunstreizen. Daarnaast ontvang je inschrijfformulieren voor diverse activiteiten, interessante aankondigingen en / of algemene informatie, waaronder de uitnodiging voor de twee algemene ledenvergaderingen per jaar en de contributienota.

Als je zelf exposeert in de regio van de IJsselgemeenten, Rotterdam-Oost e.d. kun je dit doorgeven aan de secretaris ( secretariaat@kunstkringcapelle.nl ), dan kan hij de leden informeren. Commercieel getinte publicaties worden geweigerd.

Achternaam *
Your answer
Roepnaam *
Your answer
U wilt lid worden vanaf *
MM
/
DD
/
YYYY
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Adres *
Your answer
Postcode *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Telefoonnummer Mobiel
Your answer
Email adres *
Your answer
Discipline *
Required
Uw eigen website
Your answer
Ik heb interesse voor deelname aan de kunstuitleen *
Vrijwilligerswerk, wilt u als vrijwilliger meewerken aan:
Ik verklaar in het kader van de Wet Privacy, bescherming van persoonsgegevens *
Required
Ik verklaar in het kader van de wetgeving (Privacy) inzake de e-mail communicatie *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms