Request edit access
Un testimoni d'amor i guerra
Omplint aquest formulari t'estàs apuntant a escoltar el testimoni d'amor i de guerra de l'autora de la novel·la Una Odisea de amor y guerra, Olga Brajnovic. Serà el 24 d'abril a les 14.30h a UIC Barcelona (Carrer Immaculada, 22). L'acte tindrà lloc a l'Aula Jardí.
Nom i cognom *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Relació amb UIC Barcelona *
Si ets estudiant especifica curs i titulació
Your answer
Si has respost "Altres" quina és la teva relació amb UIC Barcelona?
Your answer
Protecció de dades
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades personals, del Reial Decret que desenvolupa la citada llei i amb motiu de l’aplicació del nou Reglament Europeu 2016/679 de protecció de dades, us informem que les dades de caràcter personal que ens facilita, inclòs el correu electrònic, i que resulten necessàries per la formalització, dur a terme la gestió administrativa, executar i desenvolupar tota l’activitat docent i/o institucional pròpia de la UIC, seran utilitzades amb base jurídica a l’interès legítim o amb el consentiment de l’interessat.
Així mateix us informem que les vostres dades personals recollides per mitjà d’aquest formulari seran tractades i quedaran incorporades al fitxer titularitat de UIC Barcelona.
Aquest podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades enviant un correu electrònic a l’adreça dpd@uic.es
Avís legal *
Gràcies per omplir aquest formulari. Ens posarem en contacte amb tu dies abans de l'event. Si tens qualsevol consulta pots contactar amb el Servei d'estudiants (estudiants@uic.es)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Universitat Internacional de Catalunya. Report Abuse - Terms of Service