Request edit access
COM ROBAR UN PAIS. Reserva la teua entrada per a la sessió (projecció i col·loqui) sobre el documental en Cine Club ACCIÓ DOCUMENTAL +, Documental del Mes. 12/05/2021 a les 18h.
L'entrada és lliure, però l'aforament limitat. Realitzant la teua inscripció t'assegures que reservarem la teua entrada.
Més informació en: https://www.acicom.org/com-robar-un-pais-cine-club-accio-documental-dimecres-12-5-2021-a-les-1800h-octubre-ccc/

Motivat per les precaucions de la COVID-19, existeix un aforament restringit que possibilita mantindre les recomanacions de manteniment de distàncies, així com l'acompliment de les normes sanitàries.
Necessitem preveure les necessitats del local d'acord amb el nombre de persones inscrites i confirmar a les que tenen assegurada l'entrada.
També ens permet facilitar l'acreditació a l'entrada de la sessió i facilitar informació, si fora el cas, als rastrejadors.
Treballem per la nostra salut col·lectiva.Les teues dades personals s’incorporaran en els fitxers de l’associació no lucrativa (ACICOM: ASSOCIACIÓ CIUTADANIA I COMUNICACIÓ) únicament per a la finalitat d'informar-vos de les activitats i iniciatives desenvolupades des de la nostra/vostra associació. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, podreu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició tot enviant un correu a ACICOM (ASSOCIACIÓ CIUTADANIA I COMUNICACIÓ) Despatx 202 Edifici OCTUBRE, Centre de Cultura Contemporània C/ Sant Ferran, 12 46001 València Telèfon: +34 960 722 884 – MÒBIL: 665 585 389 www.acicom.org per correu electrònic a gerencia@acicom.org.
Nom *
Cognoms *
Adreça electrònica *
Telèfon de contacte *
Per normativa de prevenció davant la COVID necessitem arreplegar el teu telèfon
Associació, entitat, administració pública? A quina entitat pertanys? Poses el nom? *
Cap pregunta o suggeriment per al col·loqui posterior a la projecció? Per si desitges formular prèviament alguna pregunta o aportació per al col·loqui.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy