Request edit access
Innmeldingsskjema - Bluebox
Email address *
Hei og velkommen skal du være! Vi gleder oss virkelig til å bli bedre kjent med deg og gjøre deg til en del av vårt fellesskap. I år skjer det mye gøy og annet nytt på Bluebox - både i form av arrangementer og nye medlemmer, samt et nytt styre. Vårt eneste krav til deg som medlem er at du kan stille opp 5 ganger i semesteret - ca. 1 gang i måneden. Vi håper du kommer til å trives med oss og alle fordelene som kommer ved å være medlem!
Fullt navn *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Hvilken stilling kunne du tenke deg å jobbe i hos oss? Ranger svarene etter hva du ønsker mest og minst (Stillingsbeskrivelsene ligger under skjemaet under). *
Ønsker mest
Ønsker litt
Helt OK
Ønsker mindre
Ønsker minst
Markedsføring
Bar
Crew
Teknisk
Markedsføring
I en stilling hos oss i markedsføringsgruppa får du være med på å rekruttere medlemmer og utforme markedsføringsmateriell (plakater, flyers, foto og video, distribusjon av markedsmateriell etc.). I tillegg til vår informasjonsansvarlig vil vi velge ut en leder av denne gruppen. Arbeidet vil bestå av håndtering av sosiale medier, stands, grafisk design og mye mer gøy. Dette er oppgaver som kan gi gode erfaringer til senere arbeid.
Bar
En jobb i baren byr på mange utfordringer og mye moro! Dette er en sosial og morsom jobb. Erfaring med kasse og kunnskap om øl ses på som positivt, men er ikke et krav. De som blir valgt ut til disse stillingene vil både jobbe i baren i selve konsertlokalet og i Lillekroa som er vår cafe/bar.
Teknisk
Denne gruppen er for de som er spesielt interessert i det tekniske arbeidet på Bluebox. Dette omfatter lyd og lys, samt andre tekniske ting.
Crew
Som en del av vårt crew vil man ha mange ulike arbeidsoppgaver. Dette inkluderer blant annet rigg/gjøre klar og rydde etter arrangementer og å sjekke billetter ved inngangen. Man vil ellers hjelpe til der det trengs. Ut av de som får en av disse stillingene vil vi finne en som skal være artistansvarlig (en som har kontakt med artistene og sørger for at han/hun har en god opplevelse).
Har du noen allergier eller andre ting vi bør vite om? *
Your answer
Personvern er viktig for oss. Les mer om personvern her: https://www.sia.no/personvern/ *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service