Request edit access
Club de lectura infantil en veu alta
LA BÒBILA
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Si vols passar una bona estona llegint en veu alta, i tens entre 8 i 10 anys, a la nostra biblioteca llegirem llibres de misteri, de por, d'aventures, de riure... Vens?
Horari: Dimarts de 17:30 a  18:30 hores
Calendari:
- Sessions: A  partir del 3 de maig


Nombre de places: 15
(IMPORTANT: Afegiu un correu electrònic o un telèfon per rebre la nostra confirmació)
Nom (del pare, mare o tutor) *
Cognoms (del pare, mare, o tutor) *
Nom del nen/a *
Adreça de correu electrònic
Telèfon
Número de carnet de la biblioteca del nen/a
Informació sobre protecció de dades
Dades facilitades voluntàriament per l’usuari
Segons el Reglament General de Protecció de Dades (Reglament UE 2016/679) i normativa que la desenvolupa, la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals.

L’Ajuntament de l’Hospitalet, com a responsable de les dades personals, garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d’ordre tècnic i organitzatiu que en garanteixen la seguretat.

Finalitat del tractament:
Inscripció per participar en un club de lectura o grup de convers en alguna biblioteca de la ciutat durant el curs 2021/22.

Gestionar i tramitar l’enviament de butlletins electrònics de l’Ajuntament de l’Hospitalet, amb informacions relacionades amb els clubs de lectura, grups de conversa i activitats similars de promoció de la lectura i la cultura
Destinataris: No estan previstes cessions de dades.
Conservació de les dades: Les seves dades personals per a la realització d’aquest tractament es conservaran durant dos cursos o  fins que l’interessat s'oposi, a aquest tipus de tractament, la qual cosa es pot fer en qualsevol moment, a través de l’exercici dels seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat al tractament de la informació sobre les seves dades personals, davant l’Oficina d’Atenció Ciutadana, carrer de Girona, 10. Planta baixa. Telèfons gratuïts 010 i 900 100 277 (fora de L’Hospitalet de Llobregat i mòbils).

Procedència de les dades personals: Directament de les persones interessades o dels seus representants.
Categories de dades objecte de tractament: Nom, Cognoms, Número de carnet de la biblioteca i adreça de correu electrònic.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy