Request edit access
CHESTIONAR PENTRU COLECTAREA DATELOR pentru realizarea strategiei Smart City Pitești
Stimate Partener pentru Orașul Inteligent Pitești,

Orașul Pitesti a pornit pe drumul transformării sale într-un oras inteligent și ne dorim ca acest parcurs să fie realizat împreună cu Dumneavoastră. Pentru ca această transformare să fie una cu adevărat de succes, deciziile de schimbare și cele privind investițiile neceare trebuie să adreseze prioritățile tuturor actorilor cheie ai comunității.

Care este noua identitate pe care vrem să o creăm pentru orașul Pitești? Ce inițiative de succes au fost realizate până acum și cum putem învăța unii de la ceilalți? Este tehnologia un instrument util pentru o viață mai bună? Ce ne dorim pentru îmbunătățirea standardului de viață și a imaginii orașului nostru și cum ne poate ajuta o strategie Smart City? Cum putem fi mai eficienți și cum putem câștiga timp prețios cu ajutorul tehnologiilor smart? Pentru a capta și a reflecta în strategia Smart City a orașului Pitești realitățile, provocările, oportunitățile și viziunea privind progresul a celor ce au un cuvânt de spus despre viitorul acestui oraș, am pregătit acest scurt chestionar, pe care vi-l înaintăm spre completare.

Vă rugăm sa ne transmiteți contribuția dumneavoastră pe email, la adresa dlp@ramboll.com, până la data de 5 septembrie 2019 prin apasarea butonului TRIMITE CHESTIONAR.
Vă încurajăm să anexați acestui chestionar orice alte documente considerați necesare și relevante și să includeți orice altă idee prioritară pentru dumneavoastră, instituția sau domeniul pe care îl reprezentați, pentru a fi inclusă în analiza preliminară pentru elaborarea strategiei Smart City Pitești.

Pentru orice detalii/propuneri de idei vă puteți adresa în scris echipei care va asigura suportul în realizarea Strategiei Smart City Pitesti la adresa dlp@ramboll.com, tel 0729.800.054 (Daniela Podoleanu – coordonator proiect din partea prestatorului de servicii).


Vă mulțumim!

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service