Request edit access
Asiakastyytyväisyys
Arvoisa asiakkaamme!
 
Terapia Pilgrimin toiminnan arvot ovat Yhdessä - Vahvasti - Luotettavasti. Arvojen ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi on tärkeää, että tulet kuulluksi ja tällä kyselylomakkeella haluamme antaa Sinulle mahdollisuuden kertoa nimettömästi ajatuksistasi asiakkuudesta meidän fysioterapiassa/ kuntoutuksessa. Vaikka kyselyn alussa kysytäänkin sähköpostiosoitteesi, niin katsoessamme emme näe kuka vastauksen on lähettänyt ja milloin, lomake automaattisesti sekoittaa vastausten järjestyksen ja kokoaa ne yhdeksi kokonaisuudeksi. Kotisivuilla terapiapilgrim.fi on avattu meidän arvot, käythän tutustumassa :)

Kysymyksiä lomakkeessa on yhteensä seitsemän. Kysymykset ovat avoimia kysymyksiä. Kerro omin sanoin juuri ne ajatukset, jotka nousevat ensimmäisenä mieleesi.

Kyselyn vastaukset käsitellään nimettöminä. Mikäli haluat vastineen antamaasi palautteeseen, pyydämme Sinua esittämään kysymyksesi ja antamaan yhteystietosi meille kohdassa 8. Kohdassa 8 voit myös antaa vapaamuotoisen palautteen.Ystävällisesti
Terapia Pilgrimin terapeutit


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy