Request edit access
Premium School - Verlengen
Dit ingekorte formulier is uitsluitend voor scholen die reeds Premium School zijn en die dit voor een schooljaar willen verlengen.
Jouw gegevens
Voornaam *
Your answer
Familienaam *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Gebruikersnaam *
Geef de gebruikersnaam die jullie momenteel gebruiken om aan te melden als Premium School
Your answer
Gegevens van jouw school of organisatie
Wijziging facturatiegegevens? *
Wij richten het factuur naar hetzelfde facturatie-adres als vorig schooljaar. Indien hier wijzigingen zijn, gelieve dit hier te vermelden.
Your answer
BTW-nummer
Het betalen van BTW is sinds 2019 veel eenvoudiger. Indien je géén BTW nummer opgeeft, krijg je een gewoon factuur inclusief BTW (dit is voor de meeste scholen). Wanneer je een geldig BTW-nummer opgeeft, zal er geen BTW vermeld staan op het factuur.
Your answer
Aantal leerlingen (ev. inschatting) *
Hoeveel leerlingen zullen op jouw school gebruik maken van Informaticalessen? Reken ook de leerlingen van andere leerkrachten mee die van Informaticalessen gebruik zullen maken. Indien je het exacte getal nog niet weet, vragen wij je dit in september door te mailen.
Your answer
Aantal leerlingen correct? *
Bevestig je dat het aantal leerlingen dat wordt doorgegeven aan Informaticalessen het exacte aantal leerlingen is die gebruik zullen maken van Informaticalessen. Uiteraard is het mogelijk dat er in de loop van het schooljaar nog enkele leerlingen bijkomen of de school verlaten.
Hoeveel extra WeVideo-accounts?
Als Premium School krijg je één professionele WeVideo-account ter waarde van ong. 80 euro. Wensen jullie enkele extra accounts, dan kan dat voor 15 euro per extra account. Meer informatie vind je hier: http://informaticalessen.be/premium-inclusief-professionele-wevideo-account/
Your answer
Toestemming factuur *
Geef je Informaticalessen de toestemming om jouw school of organisatie (zoals hierboven vermeld) te factureren voor 4 euro per leerling (incl. BTW) die gebruik zal maken van Informaticalessen (met een minimum bedrag van 90 euro). In ruil word je school een Premium School.
Extra
Als Premium School heb je mee inspraak in de inhoud van Informaticalessen.
Gewenste lesonderwerpen?
Wij werken voortdurend de inhoud bij van Informaticalessen. Heb je nu reeds lesonderwerpen die je graag op de website had gezien? Via deze link kan je zien welke onderwerpen wanneer worden toegevoegd: https://informaticalessen.be/roadmap/
Your answer
Opmerkingen of suggesties
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Informaticalessen. Report Abuse