Request edit access
Anketa o prehrambenim i životnim navikama
Ispunjavajući ovu anketu, pomoći ćete nam prikupiti podatke o prehrambenim navikama vas i vaših prijatelja/rodbine/poznanika, u svrhu našeg osobnog istraživanja o današnjim prehrambenim navikama ljudi.

Ispunjavanjem ove ankete imate priliku osvojiti nagradu, kada dvije osobe kojima ste proslijedili anketu isto tako ispune upitnik i navedu vas kao osobu koja ih je pozvala da ispune anketu.

Email address *
Ime i prezime osobe koja Vas je pozvala da ispunite ovaj upitnik *
Ako vam je anketu poslala poznata osoba molimo vas da upišete njeno ime. Ako ste na anketu naišli putem linka s facebooka molimo vas da upišete ime osobe koja je proslijedila link a ako ste preuzeli s naše web stranice molimo vas da upišete web stranicu s koje ste preuzeli anketu.
Your answer
Godina rođenja *
Your answer
Vaš spol? *
NAPOMENA: Odgovori na sva pitanja iz ankete su obavezni
Molimo vas da ne preskačete pitanja i da ukoliko se ne prepoznajete ni u jednom ponuđenom odgovoru, odgovorite svojim riječima ili odaberete ponuđeni odgovor koji je najbliži vašim stvarnim navikama. Ova je anketa informativnog karaktera, priređena u organizaciji nezavisnih Herbalife distributera a služi samo kako bi se u ime kompanije Herbalife Nutrition prikupili statistički podaci o prehrambenim i životnim navikama ljudi iz našeg šireg i užeg okruženja. Zahvaljujemo na sudjelovanju!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service