Request edit access
MyFriends-valmennus
Valmennus koostuu yhdestä viikonlopusta, kahdesta lähipäivästä ja omalla paikkakunnalla valmennuksen ajan viikottain kokoontuvasta lifestyle-ryhmästä. Valmennukseen osallistumisen edellytys on osallistuminen näihin kaikkiin.

Valmennus alkaa siis yhteisellä viikonlopulla Ryttylän lähetyskeskuksessa 29.11.-1.12. (alkaa pe klo 18 ja loppuu su klo 15). Tämän jälkeen pidämme kaksi erillistä lähipäivää paikallisesti noin kuukauden välein. Lähipäivät järjestetään Turussa, Jyväskylässä ja Seinäjoella 11.1. ja 8.2. sekä Helsingissä 11.1. ja 1.2. Oman paikkakunnan lifestyle-ryhmän kokoontumisten aikataulut selviävät viimeistään ensimmäisessä viikonlopussa. Mikäli sinulla on aikataulujen suhteen kysyttävää tai joudut esimerkiksi olemaan poissa jonkin aikaa viikonlopusta tai lähipäivistä, ole yhteydessä asiasta hyvissä ajoin niin voimme miettiä hyvää ratkaisua asian suhteen.

Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa josko sinun kaupungissasi olisi omat lähipäivät: kerätkää omalta paikkakunnalta yli 10 henkilön ryhmä. Mikäli ette kuitenkaan saa kasaan näin suurta ryhmää, mutta osallistutte pienemmällä porukalla, voitte osallistua lähimpänä järjestettävään lähipäivään. Jos koet kutsua mobilisoida porukkaa omalla paikkakunnallasi mukaan valmennukseen, ole rohkeasti yhteydessä niin autamme sinua asiassa!

Valmennuksen hintaan sisältyy viikonloppu Ryttylässä ylläpidolla, valmennuksen materiaali sekä itse valmennus. Joitain omakustanteisia ruokailuja saattaa lähipäivissä olla. Mikäli tarvitset majoitusta lähipäiviin niin pyrimme järjestämään asian kotimajoituksilla, mutta tämä on viime kädessä kunkin omalla vastuulla. Mikäli koet kutsua lähteä valmennukseen, mutta taloudellinen puoli askarruttaa, ole yhteydessä niin mietitään yhdessä ratkaisua.

Valmennuksen hinta on:
Opiskelijoille 125
Aikuisille 170

Viimeinen ilmoittautumispäivä on ma 18.11.2019


Kotisivumme:
www.myfriends.fi

---------------------------------------------------------------------------

Huomaa täyttää myös vahvistusviestissä olevan linkin takaa tiedot majoituksesta ja ruokavaliosta.
Email address *
Nimi *
Your answer
Ikä *
Your answer
Sukupuoli *
Puhelinnumero *
Your answer
Kotikaupunki *
Your answer
Hengellinen kotini / seurakuntayhteyteni *
Your answer
Kerro itsestäsi: mitä teet elämässä (opiskelu, työ, ...) *
Your answer
Miksi haluat osallistua MyFriends-valmennukseen? *
Your answer
Kuulin MyFriends-valmennuksesta *
Minulle saa lähettää jatkossa MyFriends-uutiskirjeitä sähköpostiin *
Oletko tulossa paikkakunnaltasi osana ryhmää? Kuka on ryhmänvetäjä/muita ryhmäläisiä? (Voitte ryhmänä sopia yhteisen nimityksen kuten esim. “Turun varikkolaiset”, niin osaamme yhdistää.)
Your answer
Jos olet tulossa ilman ryhmää, niin tiedätkö muita tulijoita paikkakunnaltasi? Tai voisitko kutsua ystävän kanssasi valmennukseen? (Ilman ryhmää voi osallistua, vaikkakin vahva suositus on tulla kaverin tai ryhmän kanssa.)
Your answer
Onko sinun paikkakunnaltasi tulossa suurempi ryhmä ja toivoisitte lähipäivien järjestämistä kaupungissanne?
Your answer
Muuta mitä haluat sanoa...
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy