Request edit access
Inscripció a la xarrada sobre pantalles amb Vicky Mateu de Pas d'Infant
Nom i Cognoms: *
Telèfon: (Aquesta dada és tant sols per tenir un contacte ràpid en cas que hi poguessin haver problemes amb la connexió o amb el pagament. En cap cas, es farà servir més enllà de la data del curs ni per fer-vos arribar cap tipus d'informació) *
Correu electrònic: *
Marqueu el que correspongui: *
Per acabar el procés d'inscripció cal fer un ingrés de 10€ al següent número de compte indicant el vostre nom complet: ES71 1491 0001 2521 3223 0224 -Triodos Bank - Titular: Agambar.
Un cop ens hagi arribat la transferència us farem arribar un correu electrònic amb les instruccions per poder participar a la xerrada. Si el dia 5 de juny no us hagués arribat el correu esmentat, poseu-vos en contacte amb Agambar al telèfon 607 289 298. Gràcies.
Per tal d'acotar la temàtica que s'abordarà a la xerrada, us preguem que ens respongueu aquest breu formulari.
Quants infants teniu:
Edats dels infants:
T'interessa la xerrada per motius familiars o professionals?
Indica'ns dues coses que esteu fent/aplicant amb les vostres infants (o infants que teniu a càrrec vostre) que no us satisfan o que creieu que no esteu gestionant prou bé, respecte a les pantalles i el món digital.
Indica'ns dues coses que esteu fent/aplicant amb els vostres infants (o infants que teniu a càrrec vostre) que cregueu que els hi estan aportant coses positives o que us sentiu a gust en com ho esteu portant a terme, respecte a les pantalles i el món digital.
Com us heu assabentat d'aquesta xerrada?
Moltes gràcies.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Soroll de Fons Comunicació. Report Abuse