Request edit access
Inschrijvings- en machtigingsformulier (SEPA)
Survivalrun Vereniging Groningen
Ledenadministratie - Rob Dorgelo
Sweelincklaan 11
9722 JS Groningen (Nederland)
E ledenadministratie@survivalgroningen.nl
I www.survivalgroningen.nl
B NL87RABO0166939951
Incassant-ID NL38ZZZ538943320000
KVK 53894332

LET OP: Geef je eerst op bij Survivalrun Bond Nederland (SBN) voordat je dit formulier invult! https://survivalrunbond.nl/lid-worden/.

Als lid van SVG is het verplicht om lid te zijn van de SBN. Als lid van de SBN ben je verzekerd voor ongevallen die plaats vinden tijdens reguliere survivalruntrainingen en tijdens wedstrijden die worden georganiseerd onder auspiciën van de SBN. Daarnaast krijg je dan drie keer per jaar het bondsblad Survivalrun. Een lidmaatschap kost slechts €17,50 per jaar. Met het lidmaatschap van de SBN wordt het ook mogelijk om een wedstrijdlicentie aan te vragen. Hiermee kun je meedoen aan een van de officiële wedstrijdcircuits die de SBN aanbiedt.

Alleen met jou hulp kunnen we samen de jaarlijkse survivalrungroningen.nl organiseren! Daarom je aandacht voor het volgende: Als volwassen lid van SVG wordt van je verwacht dat je je als vrijwilliger inzet voor de jaarlijkse Survivalrun Groningen. Jeugdleden mogen wel meedoen met Survivalrun Groningen onder de normale voorwaarden.

Je kunt te allen tijde je incassomachtiging intrekken door contact op te nemen met je eigen bank. Dan graag een e-mail naar penningmeester@survivalgroningen.nl.

Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving per e-mail van ledenadministratie@survivalgroningen.nl.

Uitschrijving dient te gebeuren vóór de eerste dag van een nieuw kwartaal. Dit doe je door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@survivalgroningen.nl. Let op: Je bondslidmaatschap zul je zelf op moeten zeggen bij de SBN.

De hoogte van de contributie wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld en bekend gemaakt aan het begin van een nieuw seizoen.

Door onderstaand formulier volledig in te vullen machtig je, tot wederopzegging, Survivalrun Vereniging Groningen tot automatische incasso van de verschuldigde kwartaal betaling.

Lidtype *
Volwassene - Onbeperkt trainen. €37,00 per kwartaal / Jeugd - t/m 16 jaar. €27 per kwartaal
Geslacht *
SBN Lidmaatschapnummer *
Mocht je nog geen lid zijn van de SBN, dan kun je je inschrijven via deze link: http://bit.ly/sbninschrijven. Als je hier geen geldig SBN lidmaatschapnummer invult, dan kan ik je niet inschrijven als lid!!
Your answer
Voornaam *
Your answer
Tussenvoegsel
Your answer
Achternaam *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Volledige naam ouder/verzorger (i.g.v. minderjarige)
Your answer
Straatnaam *
Your answer
Huisnummer *
Your answer
Huisnummer Toevoeging
Your answer
Postcode *
Geen spaties in postcode
Your answer
Plaatsnaam *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Telefoonnummer 2
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Bankreknr IBAN *
Your answer
Bankreknr BIC code
Alleen invullen bij een NIET Nederlandse IBAN nr
Your answer
Bankreknr t.n.v. *
Your answer
Bankreknr Plaatsnaam *
Your answer
e-Mailings *
SVG gebruikt je naam en e-mailadres om je e-mails te sturen met informatie over activiteiten, diensten en andere interessante informatie over het lidmaatschap van SVG. Afmelding voor mailings is te allen tijde mogelijk door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@survivalgroningen.nl.
Betaalwijze *
Required
Hierbij machtiging ik, tot wederopzegging, Survivalrun Vereniging Groningen tot automatische incasso van de verschuldigde kwartaal betaling. *
De automatische incasso wordt van kracht door akkoord. De kwartaal afschrijving vindt plaats NA het eind van ieder kwartaal, dus in de eerste of tweede week van januari, april, juli, oktober. Incassant-ID NL38ZZZ538943320000
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms