Request edit access
Vinylprenumeration Dalapop Exclusive Series
Genom att fylla i formuläret anmäler du dig till att teckna en prenumeration under 2020 på vinylskivor utgivna av Dalapop med artister och band från Dalarna. Totalt ges 4 maxisinglar ut under 2020. Priset inkluderar frakt och du som prenumerant kommer att få skivorna en vecka innan officiell releasedag. Antal prenumeranter är begränsat till 25 st per år och upplagan på samtliga skivor är 100 exemplar per utgivning.
Priset för en årsprenumeration är 300 kr vilket betalas på faktura. Prenumerationen avslutas automatiskt vid årets slut.
Namn *
Adress *
Postnummer och postort *
E-post *
Telefonnummer
Genom att kryssa i rutan godkänner jag att Dalapop/Stiftelsen Musik i Dalarna fakturerar mig 300 kr *
Required
Information om GDPR
För att kunnaskicka ut skivorna och administrera fakturor behöver vi lagra ett antal personuppgifter och då behöver vi ditt medgivande.
Uppgifterna vi behöver samla in är namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Uppgifterna kommer att användas för att skicka ut skivorna du prenumererar på.

Uppgifterna kommer vara åtkomliga för Dalapops personal samt Musik i Dalarnas ekonomiavdelning som stundtals administrerar våra fakturor.

Uppgifterna kommer lagras i en lagringstjänst som är tillgänglig via internet (sk molntjänst).

Du bestämmer själv om du vill lämna några uppgifter till oss. Att lämna godkännande av behandling av personuppgifter är frivilligt, men det är nödvändigt om du vill få royalty utbetalad från oss. Du kan när som helst meddela oss att du inte längre vill distribuera din musik via oss. Vi kommer då radera dina uppgifter i samband med att den sista royaltyutbetalningen görs.

Din personliga integritet är viktig för oss på Dalapop. Därför är vi angelägna om att behandla de personuppgifter som du anförtror oss på ett säkert sätt, och att följa gällande lagar och regler. Med personuppgifter menar vi all information som kan knytas till dig som inte är av kommersiell karaktär. Om du har några frågor eller synpunkter på hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss.

Vid årets slut raderas personuppgifterna.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy