Request edit access
4. MOSTARSKI FARMACEUTSKI DANI
Poštovane kolegice i kolege,

S ponosom najavljujemo nadolazeći događaj koji će obilježiti vrhunsku stručnost i razmjenu znanja u području farmacije - četvrte po redu Mostarske farmaceutske dane. Ovaj simpozij predstavlja važan događaj za farmaceutsku zajednicu, okupljajući stručnjake, istraživače i praktičare iz cijele regije kako bi podijelili svoja najnovija saznanja, iskustva i perspektive.

Mostarski farmaceutski dani su prilika za promišljanje o izazovima i mogućnostima koje farmaceutska industrija donosi u današnjem dinamičnom okruženju. Kroz predavanja, radionice i diskusije, želimo potaknuti razmjenu ideja, poticati inovacije te promicati stručno usavršavanje među svim sudionicima.

Ovogodišnji simpozij održat će se 10. svibnja 2024. godine u velikom amfiteatru Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru s početkom u 12.00 sati. Sva pitanja u vezi održavanja simpozija možete usmjeriti na mfd@farf.sum.ba.

Simpozij ističe teme od ključnog značaja za farmaceutsku praksu, istraživanje i regulativu, a svaki segment programa osmišljen je s ciljem pružanja relevantnih informacija i poticanja razvoja struke. Očekujemo da će Mostarski farmaceutski dani biti platforma za poticanje suradnje između akademske zajednice, industrije i javnog sektora te da će doprinijeti daljnjem napretku farmaceutske struke u našoj regiji.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u Mostaru, kako bismo zajedno obogatili naše znanje, izgradili nove mostove suradnje te doprinijeli daljnjem napretku farmaceutskog područja.

Organizacijski odbor Mostarskih farmaceutskih dana
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime: *
Prezime: *
Ustanova: *
Kontakt telefon: *
Osobni e-mail: *
Stručna sprema: *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Sveučilište u Mostaru. Report Abuse