Request edit access
Lenteproeverij van Verkerk Wijnimport & Au Paradis Wijnkoperij
Welkom, via dit formulier kun je je inschrijven voor de Lenteproeverij van Verkerk Wijnimport en Au Paradis op maandag 15 mei bij Restaurant Kaagman & Kortekaas. Bij de proeverij zullen Italiaanse en Franse wijnmakers aanwezig zijn.

Aansluitend op de proeverij vindt er een diner plaats bij Kaagman & Kortekaas, waarvan de 5-gangen zullen worden bereidt door de chefs van verschillende restaurants uit Rotterdam en Amsterdam. De kosten voor dit diner zijn €59,50, exclusief de bijpassende wijnen. Het diner kan ook los van de proeverij worden bijgewoond.

Let op, dit aanmeldformulier geldt voor de proeverij, reserveren voor het diner verloopt via Kaagman & Kortekaas.

Lenteproeverij
Verkerk Wijnimport & Au Paradis Wijnkoperij
Datum: maandag 15 mei
Tijd proeverij: 12:00 - 18:00
Tijd diner: 19:00
Locatie: Kaagman & Kortekaas
Adres: Sint Nicolaasstraat 43

Reserveren
U kunt een tafel reserveren door te bellen naar nummer 020-233 6544 (op openingsdagen vanaf 14.00 uur) of door een e-mail te sturen naar info@kaagmanenkortekaas.nl met vermelding van de dag waarop u wenst te reserveren, gewenst tijdstip, aantal personen en uw mobiele telefoonnummer. Reservering bij voorkeur telefonisch!

** U bent automatisch aangemeld voor de Lenteproeverij van Au Paradis Wijnkoperij en Verkerk Wijnimport nadat u op "Verzend aanmelding" klikt. Aanmelding is uitsluitend mogelijk voor professionals, horeca en journalistiek.**

Naam persoon
Your answer
Bedrijfsnaam
Your answer
E-mailadres
Your answer
Aantal personen
Ik ben een relatie van
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms