Request edit access
Testvisning av Ted - För kärlekens skull
Vill du ingå i vår testpublik och se filmen om Ted Gärdestad tisdag 10 oktober? I så fall ska du fylla i formuläret nedan!

Filmen har biopremiär 3 januari och håller just nu på att färdigställas.
Vill du vara med och tycka till om filmen? Då ska du anmäla dig till testvisningen av TED – FÖR KÄRLEKENS SKULL tisdag den 10 oktober klockan 19:00 på en biograf i centrala Stockholm.

Eftersom det är begränsat antal platser råder först till kvarn. Vi återkommer med mer info via mejl till de personer som fått platser till visningen. OBS! Om du inte får ett bekräftelsemejl innebär detta att du tyvärr inte fått en plats.
Du behöver ingen biljett till visningen men ta med mailet med bekräftelsen till biografen och visa upp den vid entrén.

Viktigt: Efter filmvisningen kommer du få några korta frågor om filmen som du ska svara på.

Varmt välkommen!
Nordisk Film och StellaNova Film

Om filmen
TED - FÖR KÄRLEKENS SKULL handlar om en av Sveriges mest älskade artister och hans dramatiska, kontrastrika och alltför korta liv.
Ted Gärdestads makalösa genombrott saknar motstycke i svensk pophistoria. I början av 70-talet greps Sverige av total Ted-feber och hela landet fascinerades av hans glädje, energi, talang och fantastiska låtar. Över en natt blev han Sveriges första riktiga tonårsidol. Filmen är en berättelse om en av vår tids största kompositörer, hans orubbliga relation till brodern Kenneth, till musiken och till livet. Teds livsöde kom att beröra en hel nation. Hans musik har på många sätt definierat svensk pop, med genialiska texter av brodern Kenneth, fyllda med liv, kärlek, smärta och hopp.
Ted spelas av Adam Pålsson och filmen regisseras av Hannes Holm, som senast regisserade succén En man som heter Ove, och produceras av StellaNova Film, som även gjorde flerfaldigt guldbaggebelönade Monica Z. I övriga roller ser vi bland andra Peter Viitanen, Happy Jankell, Lotta Ramel, Maria Kulle, Jonas Karlsson med flera.
Titta på trailern här!
Ange ditt namn *
Your answer
Ange din mejladress *
Your answer
Ange din ålder *
Your answer
Vill du ta med en vän? Om ja, skriv i hens mejladress nedan. *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms