Request edit access
Anmälan Novas dom
Anmälningen till zombielajvet Novas dom den 21-22 maj på Tjörn. (Det går att anlända redan på fredagen om du tar kontakt med oss). Anmälan är öppen till 9 maj.

Efter att du har skickat in anmälningen kommer du få ett bekräftelsemejl från oss med information om du har fått en plats, betalningsinformation (lajvet kostar 200 kr), information om hur du tar dig till området och så småningom en färdigskriven roll.

I priset ingår det; lajvet och post app-lajvmat (konserver, riskakor, frukt mm - det kommer finnas gott om mat). Vi kommer vara i en lajvlokal med tillgång till toalett, el och vatten och det finns golvplats att sova på.

Tänk på att du kommer behöva ta med dig offlajv-sovsaker och offlajv-hygienartiklar samt inlajvkläder (dessa kan komma att bli smutsiga) och personliga ägodelar för din roll.

Adressen till lokalen är Höviksnäsvägen 1, 471 70 Höviksnäs. Hit kommer du enklast med bil eller från Göteborg med kolletivtrafik via Västtrafik (närmaste hållplats: Häggvalle damm, Tjörn). Sök på www.vasttrafik.se för reseinformation eller i appen reseplaneraren. Boka tåg till Göteborg C gör ni enklast via www.sj.se.

Här är mer info om lajvet! https://masproductionsarr.wordpress.com/novas-dom/
För och efternamn *
Adress *
Ink. ort och postnummer
Mejladress *
Mobilnummer *
Finns det någonting som vi behöver veta?
Allergier, sjukdommar mm
Har du lajvat förut?
Clear selection
Vilket kön vill du spela under lajvet? *
Har du några tankar eller önskemål om din roll? *
Vill du lajva med några särskilda personer?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy