Request edit access
Formë aplikimi për kursin BirdID 2018
Shoqata Ornitologjike e Shqipërisë (AOS), Qendra për Ruajtjen dhe Mbrojtjen e Mjedisit Natyror në Shqipëri (PPNEA) dhe Universiteti Norvegjez Nord hapin aplikimin për kursin e identifikimit të shpendëve të egër të Shqipërisë.
Afati i aplikimit deri më 15 Mars 2018, ora 17:00. Kursi fillon më 30 Mars 2018 dhe përfundon më 31 Shtator 2018.
Ju lutem plotësoni këtë formular aplikimi si më poshtë.
Emri *
Mbiemri *
E-mail *
Telefon *
Mosha *
Niveli i kualifikimit *
A keni 5 vite përvojë pune?
Përshkruani arsyet pse dëshironi të jeni pjesë e ketij kursi? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of PPNEA. - Terms of Service - Additional Terms