Request edit access
Negotiating Corporate Venture Capital Investments
Kako u procesu pregovaranja mogu i trebalo bi da se postave startapi, šta treba imati u vidu i kako da kao startap kompanija iskoristite spremnost korporacija da svoja sredstva ulažu direktno u vas, u petak 21. juna podeliće Aleksandar Savanović, advokat u nemačkom Ebner Stolz!

Aleksandar Savanović ima oko 4 godine iskustva u savetovanju u oblasti transakcija, posebno Venture Capital i Venture Capital Transactions. Predaje korporativno pravo na Univerzitetu primenjenih nauka Nurtingen-Geislingen i pružao je pravne savete velikom broju nemačkih kompanija, između ostalog prilikom akvizicija IT startapa, prodaje akcija, osnivanja nemačkih filijala u istočnoevropskim zemljama i sl.

Nakon predavanja, predviđen je i Speed networking sa predstanicima uglavnom nemačkih kompanija, consulting kuća i Private Equity fondova, među kojima su: Roland Rechtsschutz, Deloitte, KPMG Luxemburg, Warth & Klein Grant Thornton, Daimler AG, FAS AG, Weidemann GmbH...

Ime i prezime: *
Your answer
E-mail adresa: *
Your answer
Naziv kompanije/startapa/organizacije ispred koje dolazite: *
Your answer
Prijavljujete se za učešće na: *
Saglasnost za korišćenje podataka iz ovog upitnika*: *
Ovim si saglasan/na da se tvoji lični podaci, koje ostavljaš u ovoj prijavi koriste isključivo u svrhu prijave za prisustvo na meetup-u.Takođe, saglasan/na si da te NTP Beograd obaveštava o svojim budućim programima i aktivnostima, koji su namenjeni studentima i mladima, uopšte. U bilo kom momentu možeš da zahtevaš da se tvoji podaci obrišu i da te NTP Beograd dalje ne obaveštava.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service