Request edit access
Vino în Clubul Bookaholicilor și ia-ți Pauza de Citit
Pauza de citit de 15 minute este o inițiativă a Grupului Editorial Art ce se adresează companiilor cu angajați dornici de lectură de calitate.
Venim în ajutorul companiilor care investesc în dezvoltarea personală a angajaților, atât în timpul orelor de serviciu, cât și în afara acestora. Stres? 15 minute de lectură. Monotonie? 15 minute de lectură. Nevoie de un boost motivațional? Ai ghicit. Tu și o carte. 15 minute. Nicio notificare nu te bâzâie în colțul de jos al cărții. Niciun e-mail necitit nu-ți sare-n ochi printre capitole. Cartea nu are nevoie de nimic de la tine, dar îți dă totul.
Te invităm să ni te alături și vei fi primul care va beneficia de ofertele speciale și noutățile propuse.
Email address *
Prin completarea datelor sunt de acord ca informațiile oferite despre mine să intre în baza de date a Grupului Editorial Art, acestea putând fi folosite exclusiv pentru activităţile de marketing și promovare a titlurilor editate, cu respectarea dispoziţiilor Regulamentului UE nr. 679/2016. https://www.editura-art.ro/protectia-datelor. Îți garantăm că nu ne vom auzi mai des de 4 ori pe lună. Dacă vei dori să nu ne mai auzim, te poți dezabona în orice moment. *
Nume și prenume *
Your answer
Oraș *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service