Request edit access
Aanmelding Homestay Project
Ontzettend leuk dat je je aanmeldt als Homestay Host! Dankzij jou kunnen we nog meer internationale filmmakers verwelkomen en kennis laten maken met Nijmegen!

We hebben een paar korte vragen over de accommodatie. Mocht je vragen hebben over het Homestay Project, neem dan contact op met de Industry & Hospitality afdeling van Go Short via industry@goshort.nl.
Naam *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Adres van de Homestay accommodatie *
Your answer
Omschrijving van de accommodatie
Hoe ziet de Homestay eruit? Waar kan de gast slapen? Waar kan de gast eventueel gebruik van maken? Ben je eerder Homestay Host geweest en is er niets veranderd aan de accommodatie, dan hoef je deze vraag niet te beantwoorden.
Your answer
Hoeveel slaapkamers zijn er beschikbaar?
Ben je eerder Homestay Host geweest en is er niets veranderd aan de accommodatie, dan hoef je deze vraag niet te beantwoorden.
Your answer
Hoeveel bedden zijn er beschikbaar?
Gaat het om een- of tweepersoonsbedden? Mocht je meerdere slaapkamers beschikbaar hebben, hoeveel bedden zijn er per kamer beschikbaar? Ben je eerder Homestay Host geweest en is er niets veranderd aan de accommodatie, dan hoef je deze vraag niet te beantwoorden.
Your answer
Heb je een fiets ter beschikking die de gast kan lenen?
Welke dagen ben je beschikbaar om als Homestay Host een gast te ontvangen?
Het festival vindt plaats van woensdag 1 april tot en met zondag 5 april. Op vrijdag 3 en zaterdag 4 april verwachten we de meeste (inter)nationale gasten. Het kan een enkele keer voorkomen dat een gast al voor het festival arriveert (dinsdag 31 maart) en/of na het festival vertrekt (maandag 6 april) in verband met hun vluchtschema. We vragen om een beschikbaarheid van minimaal 2 nachten.
Heb je nog vragen en/of opmerkingen over het Homestay Project?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy