ליילד גוף-
קבוצת נשים טיפולית לנשים בכל הגילאים, המתמודדות\ שהתמודדו בעבר עם קושי בכניסה להריון או עם חוויות שאינן מעובדות דיין בגוף ובנפש כתוצאה מקושי זה.
בואי לנוע עם הגוף ואיתנו במרחב בטוח - אין צורך בניסיון קודם.
לקבוצה מספר מטרות :
- בכל מפגש נתנסה בעבודה תנועתית-סומטית ייעודיית , נעבד את החומרים דרך כתיבה ומילים ובאמצעות מעגלי שיח.
- נניע את החוויות הרשומות בגוף. דרך חיבור והקשבה לגוף, נחפש דרכים חדשות להתמודדות עם קושי וכאב ונבקש לייצר חוויות גופניות מיטיבות.
- אפשרות למרחב מאפשר בו תוכלי לנסח לעצמך ולסביבתך את יחסך לגופך באופן עגול ומלא יותר, לזהות את התנועה הגופנית הייחודית לך ולגבש לעצמך מתוך תרגילי התנועה שפה חדשה אותה תוכלי לקחת עימך.
- נעסוק בהרחבת המיכל הגופנפשי האישי והקבוצתי ויתאפשר לך לפגוש שותפות לדרך , לנוע איתן ביחד לקבל ולתת כוחות.
עבודה עם הגוף החי מאפשרת ומייצרת אינפורמציה שאיננה תמיד זמינה לתהליכים מילוליים ובכך טמון כוחה.
הסדנא מגובה בהדרכה מקצועית ותתקיים במרכז כלים , בבת ים, בסטודיו נגיש , חניה צמודה.
משתתפות כותבות:
"... המפגשים פשוט נתנו לי אוויר לנשימה, דרור לתנועה וחיבור מדהים בין העולמות של כל הנשים...דורון ועינת יצרו לנו מרחב בטוח ומשחרר להתבוננות והעמקה בגוף ובנפש. ממליצה בחום לכל אישה שרוצה להתנסות במרחב התנועתי ולהגדיל את העושר והקשר לגוף...".
"...אין לי מילים לתאר כמה הערכתי את הזדמנות להשתתף בקורס עם עינת ודורון המיומנות, העשירות בידע בכוונה טובה ומקצועית. חוויתי שחרור, חיבור ולימוד עצמי ומול אחרות...רכשתי כלים לחיים ובעיקר של תקשורת ועבודה עם הגוף. תודה לכן על מתנה ענקית שהענקתן לי...".
10 מפגשים , ימי שישי, בין השעות 09:00-11:00
מתחילות בתאריך 21.11.25
מחיר הסדנא 1,850 ש"ח , אפשר לשלם עד חמישה תשלומים.
הקבלה לסדנא מותנית בראיון אישי.
אנא מלאו את השאלות הבאות ונחזור אליכן בהקדם.