Request edit access
Formular inscriere
Pentru înscrierea la programul de formare continuă avizat MEN „Program de pregătire pentru învățământul PRIMAR în vederea susținerii examenului de definitivare/titularizare” vă rugăm să citiți cu atenție informațiile de mai jos.

CCD Timiș, conform Politicii sale de prelucrare a datelor cu caracter personal (www.ccd-timis.ro), elaborată conform Regulamentului UE nr. 679/27.04.2016, păstrează confidențialitatea asupra tuturor informațiilor obținute, ce fac obiectul unor contracte sau care sunt necesare pentru buna desfășurare a activităților ce țin de atingerea obiectivelor specifice Casei Corpului Didactic Timiș. CCD Timiș ia toate măsurile necesare pentru a păstra toate informațiile personale în condiții de siguranță și confidențialitate.
Toate persoanele care se vor înscrie la programul de formare continuă avizat MEN „Program de pregătire pentru învățământul primar în vederea susținerii examenului de definitivare/titularizare” vor beneficia de prelucrarea în siguranță a datelor cu caracter personal.

Dragi colaboratori, înainte de a decide dacă sunteți de acord ca datele dvs. personale care vă vor fi solicitate pentru înscrierea la programul de formare continuă avizat MEN „Program de pregătire pentru învățământul primar în vederea susținerii examenului de definitivare/titularizare”, vă rugăm să accesați link-ul de mai jos, să citiți cu atenție informațiile din material și apoi să vă exprimați opțiunea:

http://www.ccd-timis.ro/images/documente_2017-2018/cristi/Politica_de_prelucrare_a_datelor__CCD_Timis.pdf
Sunteti de acord cu prelucrarea dvs. personale de către CCD Timiș conform politicilor de confidențialitate *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy