Request edit access
CCH2019 jelentkezési lap
2019. április 5-7. Siófok

Jelentkezem a Civil Csoport Hétvége 2019 című programra és vállalom, hogy a teljes programon részt veszek.

Tudomásul veszem, hogy
- a program pénteken 10:00-től vasárnap 14:00-ig tart;
- a részvételi díj tartalmazza a regisztrációs díjat, 6 főétkezést és a szállást kétágyas szállodai szobákban;
- a jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével, továbbá a részvételi díj befizetésével a jelentkező és a szervező közötti szerződés érvényesen létrejön, melynek értelmében a szervező helyet biztosít a rendezvényen a jelentkező számára;
- visszamondás csak a lent részletezett feltételekkel lehetséges.

A jelentkezési lap kitöltésével kifejezetten hozzájárulok, hogy a jelentkezési lapon szereplő személyes adataimat a Magyar Csoport-pszichoterápiás Egyesület az adatkezelés céljának megvalósításáig adatkezelőként kezelje.

Részvételi díj február 18-ig március 18-ig
csoportos jelentkezéssel* 25000 Ft/fő 32000 Ft/fő
egyéni kedvezménnyel** 25000 Ft/fő 32000 Ft/fő
teljes díj 28000 Ft/fő 35 000 Ft/fő
kiemelt egyéni kedvezménnyel***18000 Ft/fő

*Csoportos jelentkezés: 4 fő közös jelentkezése a csoportalakítás alapjának (pl. azonos munkahely) megjelölésével. A csoport minden tagjától kérünk külön jelentkezési lapot.
**Egyéni kedvezmény: a Magyar Csoport-pszichoterápiás Egyesület tagjainak; nyugdíjasoknak; nappali tagozatos diákoknak; határon túli magyaroknak.
***Kiemelt egyéni kedvezmény: 20 fős keretben egyéni pályázat és elbírálás alapján kiemelt támogatást ajánlunk rászoruló jelentkezőknek.

Email address *
név: *
Your answer
levélcím:
Your answer
telefonszám: *
Your answer
foglalkozás, beosztás:
Your answer
munkahely neve, címe:
Your answer
csoportos jelentkező:
csoport neve, megjelölése:
Your answer
nappali tagozatos diák:
nyugdíjas:
MaCsopE tag:
a részvételi díj befizetésének módja *
részvételi díjam összege: *
egyágyas szobát igényelek (felár 8000 Ft/ 2 éjszaka):
vegetáriánus étrendet kérek:
számla vevő név: *
Your answer
számla vevő cím *
Your answer
lemondási és adatkezelési feltételek:
Lemondási feltételek:
a befizetett részvételi díj teljes visszatérítése nem lehetséges, március 18-ig a részvételi díj 50%-ának visszatérítését vállaljuk, március 18. után nem áll módunkban a visszatérítés.

Adatkezelési feltételek:
Tájékoztatjuk, hogy jelen személyes adatait (név, emailcím, telefonszám, számlázási adatok, stb.) digitális adatbázisban tároljuk egy felhő alapú szolgáltatás igénybevételével. Az adatokhoz a program szervező stábja fér hozzá. Az adatokat harmadik félnek nem továbbítjuk. Az adat kezelésének célja a programmal kapcsolatos adatok kezelése, információ nyújtása. Cél az azonosítás, megkülönböztetés, a jelentkezővel, érdeklődővel való kapcsolattartás. Az adatszolgáltatás önkéntes. Tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, továbbá személyes adatai törlését, helyesbítését, módosítását, zárolását vagy korlátozását bármikor, ingyenesen, korlátozás és indokolás nélkül kérheti a civilhetveg@gmail.com email címen. Bármilyen ezzel kapcsolatos kérdését a megadott e-mail címen teheti fel. Az adatok harmadik személy részére nem kerülnek továbbításra, továbbá az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Info tv.”) 21. §-a, továbbá az Európai Parlament és a Tanács 2016/679. Rendelete 21. cikke szerint - az ott meghatározott feltételek teljesülése esetén - tiltakozhatnak az adatkezelés ellen. Továbbá az érintett az Info tv. 52. § (1) bekezdése szerinti esetekben a Nemzeti Adatvédelmi és- Információszabadság Hatóságnál vizsgálati eljárást kezdeményezhet, illetve bírósághoz fordulhat, valamint az Info tv. 23. §-ában meghatározott feltételek teljesülése esetén az érintett adatainak jogellenes kezelése vagy az adatbiztonság követelményeinek megszegése esetén kártérítést, illetve sérelemdíjat követelhet. Az elfogadom válasz megjelölésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott személyes adatait a fentiek szerint kezeljük. További részleteket az Adatkezelési szabályzat tartalmaz.

a lemondási és adatkezelési feltételeket elfogadom: *
kiemelt egyéni kedvezmény:
Jelentkezem a Magyar Csoport-pszichoterápiás Egyesület által nyújtott támogatásra, amellyel a Civil Csoport Hétvége 2019. című rendezvényen kiemelt egyéni kedvezménnyel vehetek részt.
Tudomásul veszem, hogy
-a támogatás odaítéléséről a szervezők a beérkezett pályázati jelentkezések és a korlátozottan rendelkezésre álló forrás alapján döntenek és a döntés eredményéről 2019. március 10-ig értesítenek;
- a támogatásra jelentkezésem elbírálásának feltétele a kiemelt egyéni kedvezményű részvételi díj (18.000,-Ft) 2019. február 18-ig történő befizetése.
Vállalom, hogy amennyiben a támogatásra való jelentkezésemet nem fogadják el, a részvételi díj fennmaradó részét (10.000,-Ft) legkésőbb 2019. március 18-ig befizetem.
a kiemelt egyéni kedvezményre a fenti feltételekkel pályázom
kiemelt támogatásra való rászorultságom indokai:
Your answer
kelt: *
MM
/
DD
/
YYYY
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service