Request edit access
Jelentkezési lap, ismertető a Baluswim Úszóiskola 2019-es, Budakeszi környéki lovas és úszó nyári napközis táborairól

A táborban csak az 5. életévüket betöltött, szobatiszta, egészséges, fertőző betegségben nem szenvedő gyermekeket tudunk fogadni, ezért kérjük egy 4 napnál nem régebbi szülői nyilatkozattétel leadását a gyermek egészségügyi állapotáról a turnusok első napján. A nyilatkozattétel letölthető a weblapunkról, de a táborban a táborvezetőtől is átvehető.

Amennyiben a gyermek valamilyen allergiában (étel, ital, rovarcsípés stb.) szenved, vagy valamilyen nem fertőző betegségre rendszeresen gyógyszert szed, vagy bármilyen okból diétát kell tartania, a beiratkozáskor kérjük, hogy erről írásban tájékoztassanak minket az űrlapon vagy a jelentkezési lapon. A tájékoztatás elmulasztásából fakadó következményekért nem tudunk felelősséget vállalni.

A tábor programjaiban való részvétel feltétele, hogy a gyermekek szót fogadjanak és betartsák a tábor dolgozóinak és a külsős programok szervezőinek utasításait. Ezek hiányában a szülőre hárul minden felelősség a gyermeküket érő és az általa okozott károkat illetően, továbbá a gyermek kizárható a további programokból. A lovagláson a gyermekek kizárólag a szülők felelősségére vesznek részt.

A gyermekeket a lovardából az úszás helyszínére (OORI) külön busszal szállítjuk. A programokat, helyszíneket illetően fenntartjuk a változtatás jogát, az esetleges módosításokról természetesen tájékoztatást adunk. Az időjárásból adódó változásokat igyekszünk kompenzálni, de a jó időért felelősséget vállalni nem tudunk. 😊
A tábor programjáról, további részleteiről a www.baluswim.hu oldalon, a NYÁR 2019 menüpont alatt, a kiválasztott tábor nevére kattintva olvashat.

A turnusok kezdési időpontjai (Az első három turnusban más a lovarda, mint a negyedik turnusban!):

1) június 17. (A lovarda címe 2092 Budakeszi Patak sor, a Budakeszi Tesconál épült szennyvíztisztító felé vezető új aszfalt úton érdemes érkezni a lovardába.)
2.) június 24. (A lovarda címe 2092 Budakeszi Patak sor, a Budakeszi Tesconál épült szennyvíztisztító felé vezető új aszfalt úton érdemes érkezni a lovardába.)
3.) július 1. (A lovarda címe 2092 Budakeszi Patak sor, a Budakeszi Tesconál épült szennyvíztisztító felé vezető új aszfalt úton érdemes érkezni a lovardába.)
4. Július 8. (A lovarda címe Budakeszi, Pilisi Parkerdő, a Budakeszi MOL kúttól Telki irányába haladva a 3. kilométerkőnél balra, 20929.)


Az úszó foglalkozások helyszíne: Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet (OORI), 1121 Budapest, Szanatórium utca 19.


A lovas és úszó tábor ára 39.900.- Ft/fő/turnus. Akinek a jelentkezése és részvételi díjának legalább 50%-a 2019. május 31-ig megérkezik hozzánk (utalással vagy készpénzben), annak 36.900.- forintért/fő biztosítjuk a tábort. Testvéreknek egyidejű részvétel és befizetés esetén 2000.-Ft /fő/turnus kedvezményt biztosítunk.
A két kedvezmény összevonható.

Hiányzás esetén nincs lehetőség pénz visszatérítésére, ahogyan betegség esetén sem. A hiányzott napokat viszont előzetes egyeztetés után pótolhatják 2019. nyarának utolsó táboros napjáig, bármelyik táboros helyszínünkön, az étkezés napi díját (1.600 Ft/fő/nap) újra kifizetve.

A táborok heti díja az eltérő étrendet követő gyermek esetében magasabb lehet.

Egy turnus 5 napig, hétfőtől péntekig tart. A táborba érkező gyerekeket a lovardában fogadjuk 8:00 és 8:30 között, és az uszodában adjuk át a szülőknek. Amennyiben reggel korábban hozná gyermekét, ezt kérjük jelezze a megfelelő helyen, a jelentkezés során. A gyerekekért délután legkésőbb 16:00 órára legyenek szívesek megérkezni!

Érkezéskor és távozáskor legyenek szívesek jelentkezni a pedagógusoknál! Amennyiben egy gyermek egyedül mehet haza, vagy/és korábban kell elmennie, azt kérjük, legkésőbb aznap reggel írásban jelezzék a pedagógusoknál.


A táborban részt vevők létszáma minimum 10, maximum 30 fő.

Az időjárás miatt a szabadtéri programok változhatnak.

A táborban szükséges felszerelések: papucs, törülköző, fürdőruha, úszósapka, tornacipő, rövid nadrág, szúnyog és kullancsriasztó, 0,5 literes kulacs, lovas foglalkozásokon (lovas vagy kerékpáros) sisak, póló, hosszú nadrág, naptej, papír zsebkendő, hajszárító (hosszú hajúaknak). Ha van, hátprotektor.

Külön ételt és italt a táborban a gyermekek nem fogyaszthatnak, ezért kérjük, ne csomagoljanak nekik és pénzt se küldjenek velük!

A táborban a gyermekek ruháiért, értékeiért, felszereléséért nem tudunk felelősséget vállalni, ezért amennyiben lehet, pénzt és mobiltelefont ne küldjenek a gyerekekkel. Ha mégis feltétlen szükséges, mert pl. önállóan közlekednek a gyerekek akkor értékeiket mindig adják le a táboroztató kollégáknál.

A tábor megkezdése előtt kérjük, olvassák el az Uszoda házirendjét, amit honlapunkon (www.baluswim.hu) a „Tudnivalók” menüpont alatt találnak.

A lovardában elvárt biztonsági és viselkedési szabályokat a lovas oktatók fogják megismertetni a gyerekekkel.

Az OORI területére a gépkocsival történő behajtás csak térítés ellenében lehetséges, az intézmény teljes területén tilos a dohányzás!

Megértésüket köszönjük!

Email address *
Gyermek neve *
Kérjük, hogy erre az űrlapra csak egy gyermek jelentkezését vezesse fel (akár több turnusra is). További gyermek(ek) jelentkezéséhez legyen szíves nyisson meg újabb űrlapo(ka)t!
Your answer
Gyermek születési dátuma *
Kérjük adja meg a tanfolyamra jelentkező gyermek születési dátumát, nagy figyelmet fordítva az évszám helyességére!
MM
/
DD
/
YYYY
Bármilyen betegség (pl.: allergia, érzékenység), amiről tudnunk kell *
Your answer
Gyermeke sajátos nevelési igényű? *
Válaszával nagy mértékben segíti gyermeke úszástanulását és oktatóink munkáját.
Gyermek TAJ száma *
Your answer
A gyermek pólómérete *
Kérjük adja meg gyermeke gondolt úszás tudásszintjét. A táborban pedagógusaink az első óra után változtathatnak ezen. *
Amennyiben bizonytalan ennek megítélésében a tábor kezdetekor pedagógusaink segítségére lesznek.
Választott turnus *
Melyik időpontban induló turnusra jelentkeznek?
Required
A gyermek várható érkezése a táboros napok reggelein *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service