Request edit access
Kérdőív a helyi termék fogyasztói szokásokról, fogyasztói igények feltárásáról
Tisztelt nyíregyházi lakosok!

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata 2,056 milliárd forint 100 százalékos intenzitású támogatást nyert a „Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum” című, TOP-6.8.2-15-NY1-2016-00001 azonosítószámú projekt megvalósítására, melyet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal partnerségével valósít meg.
A program megvalósítása során készülő felmérés a lakosság helyi termék- és szolgáltatás fogyasztási szokásait kívánja felmérni. Kérjük, támogassa városunk helyi termelőit, gazdáit, szolgáltatóit azzal, hogy kitölti az alábbi fogyasztói kérdőívet. A kitöltés ideje az Ön számára csak 15-20 perc, de a helyi termékek és szolgáltatások fejlesztése szempontjából óriási segítség!

A helyi termék fogyasztói szokásokról, fogyasztói igények feltárásáról szóló kérdőívet online vagy papír alapú formátumban is kitöltheti. A kérdőív kitöltése anonim!

A kérdőív kitöltési és visszaküldési határideje: 2019. július 07.

Mi célt szolgál ez a felmérés?

Célunk az, hogy a helyi lakosok minél nagyobb mértékben jussanak hozzá az egészséges helyi élelmiszerekhez, a helyi termelők, gazdák pedig minden korábbinál több bevételhez jussanak a térségbe történő közvetlen értékesítés (pl. piacok, éttermek, közétkeztetés) által.

A *-al megjelölt kérdésekre a válaszadás kötelező!

Köszönjük, hogy a kérdőív kitöltésével hozzájárul a térség sikeres fejlődéséhez!

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service