Request edit access
Komunikacijski dogodek - Koalicija mladih
Mreža MaMa nadaljuje s projekti strukturiranega dialoga in tako dosega kontinuirano delovanje na področju dialoga med mladimi in odločevalci. Projekt Koalicija mladih je bil podprt s strani programa Erasmus+ Mladi v akciji in se je pričel z uvodnim dogodkom v sklopu Mladinstivala. Prva aktivnost, ki je mlade spodbudila k povezovanju in jim dala vedeti, da se naj zbudijo, je le ena izmed aktivnosti, ki mlade spodbuja k aktivni participaciji na drugačen način.

V mesecu oktobru bomo pripravili tri komunikacijske dogodke, ki bodo potekali na lokalni ravni in na katerih bo sodelovalo vsaj 42 sodelujočih v projektu Koalicija mladih.
Cilj delavnic je usposobiti novo generacijo aktivnih mladih z novimi veščinami, ki jim bodo omogočale dosego učinkovitega dialoga znotraj samega projekta koalicija mladih kot tudi sicer v vsakdanjem delu in življenju. S pridobitvijo veščin komuniciranja in veščin nastopanja bodo znali svoje pobude učinkovito podajati vsem ciljnim javnostim.

Komunikacijski dogodki so namenjeni prostovoljcem in mladinskim informatorjem v mladinskih centrih, zaposlenim v mladinskih centrih, dijakom srednjih šol, ki so vključeni v debatne, novinarske in multimedijske krožke in bodo izvajani pod strokovnim vodstvom dr. Dejana Verčiča in ekipe Mreže MaMa.

Komunikacijski dogodek se bo izvajal v Četrtnem mladinskem centru Zalog ČAMAC, 14.11.2017 s pričetkom ob 9.00 in zaključkom ob 15.00 uri.

Ime in priimek
Your answer
Organizacija
Your answer
E-mail
Your answer
Telefonska številka
Your answer
Osebna predstavitev udeleženca v 2 stavkih.
Your answer
Izkušnje z informiranjem, komuniciranjem, nastopanjem in novinarstvom.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms