Request edit access
 EducationUSA Southeastern Europe Tour - 2023   form
U subotu 7.oktobra 2023. godine imati ćete priliku da se registrujete i dođete na radionicu koju će održati predstavnici  univerziteta iz Sjedinjenih Američkih Država od 14:00 do 15:30 sati u Hotelu Holiday, Zmaja od Bosne 4, Sarajevo ili putem Zoom-a. Od 15:30 do 17:00 sati u istim prostorijama će se održati i EducationUSA Sajam na kojem ćete imati priliku da direktno razgovarate sa predstavnicima američkih univerziteta i koledža. 

Predstavnici obrazovnih institucija iz Sjedinjenih Američkih Država i američkih institucija u Evropi lično će objašnjavati ponude svojih univerziteta i koledža. Ulaz na Sajam je besplatan, a razgovor sa predstavnicima obavlja se na engleskom jeziku. Volonteri EducationUSA BiH će vam pomoći će u komunikaciji ukoliko se ukaže potreba.

Lista učesnika Sajma će biti uskoro dostupna uskoro pošto je registracija još uvijek u toku. 

Popunjavanjem formulara na ovoj stranici potvđujete svoj dolazak na Sajam, ali dajete mogućnost da budete informisani o institucijama koje će biti predstavljene 7. oktobra. Za sve druge informacije pozovite nas na 061646172 ili pošaljite email na apopovic@educationusa.org. 

Vaše lične informacije sa formulara se koriste u svrhu kontakta i za statistiku korištenja usluga Centra i neće biti podijeljene sa trećim licima ili institucijama. Direktan kontakt sa predstavnicima univerziteta i koledža tokom Sajma će vam omogućiti da im ostavite svoje podatke za daljnju direktnu komunikaciju sa njima. 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
1. Last name  *
2. Name *
3. Email address *
4. What are you registering for:  *
5. If you will be following the presentations via Zoom, is the above email address the address where we can send you the link to the presentations (select yes if you are planning to attend only presentations online)? *
6.  Please indicate what is your current education level or most recent degree  *
7.  What is your intended education level (type of program) in the United States?  *
8.  What is your intended field of study in the United States?
Please select all that apply.
9.  How do you plan to finance your education in the United States?
*
10.  How did you learn about the EducationUSA Fair?
Please select all that apply.
*
Required
11. Who are you registering as:
Clear selection
12.  Please indicate if you agree with the following statement: "I understand and accept that my personal data entered above will be collected, stored, and processed by the EducationUSA Advising Center for the purpose of collecting feedback, and will not be shared with the representatives of U.S. higher education institutions who can contact me directly".   ////////   Molimo da naznačite da li se slažete sa sljedećom izjavom: " Razumijem i prihvatam da će moji lični podaci navedeni iznad biti prikupljeni, sačuvani i procesirani od strane EducationUSA savjetodavnog centra u svrhu prikupljanja odgovora i neće biti podijeljeni sa predstavnicima Američkih institucija visokog obrazovanja kako bi me isti direktno kontaktirali." *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Institute of International Education. Report Abuse