Request edit access
Bli volontär på Agenda: Jämlikhet-redaktionen i Göteborg!
Svara på frågorna nedan - skicka in - klart! Vi kommer att kontakta dig snarast för att bestämma ett möte då vi chans att prata mer och du får ställa alla tänkbara frågor du har. Har du några frågor eller funderingar redan nu? Tveka inte att kontakta Anna Lindeborg: anna@agendajamlikhet.se eller på telefon 0708 338238
Namn: *
Telefon:
E-mail: *
1. Vem är du och vad gör du på dagarna? *
2. Varför vill du engagera dig i Agenda: Jämlikhets redaktion? *
3. Beskriv kort någonting du tycker är viktigt för att kunna jobba bra tillsammans i en grupp. *
Vi engagerar fler för jämlikhet i Göteborg!
Agenda: Jämlikhets redaktion har några olika huvudområden som vi arbetar med, som alla är lika viktiga delar för att nå vårt mål om att vara den självklara hemsidan för de som är intresserade av jämlikhetsfrågor. Nu behövs nya volontärer som ska jobba för att göra det enklare för fler att engagera sig för jämlikhet genom att besöka, bidra till och använda våra plattformar.

AGENDAN: När du uppdaterar agendan på hemsidan jobbar du med med att hitta jämlikhets- events att publicera i kalendern. Vi håller koll på allt grymt som händer i stan och tar emot tips.

BLOGGEN: Tillsammans i gruppen bestämmer vi olika jämlikhetsteman som ska lyftas i bloggen. Detta för att få en bredd i bloggens innehåll vad gäller frågor, personer och sätt att engagera sig för jämlikhet. Vi skriver själva i bloggen samt uppmuntrar andra att göra det. Vi hjälper till med redigering och jobbar med att publicera inlägg för att lyfta de röster som sällan hörs. Bloggen behöver inte bara vara text utan kan också vara bilder, videos med mera.

MARKNADSFÖRING OCH KOMMUNIKATION: Två av våra viktigaste kanaler för nå jämlikhetsintresserade personer och organisationer är vår Facebooksida och vårt Instagramkonto. Syftet med våra sociala medier är att sprida innehållet på gbg.agendajamlikhet.se till fler personer och inspirera till engagemang för jämlikhet. De som jobbar i marknadsförings och kommunikationsgruppen delar nyheter från Agendan och Bloggen, engagerar jämlikhets- intresserade följare och genomför kampanjer för att nå ut till fler. Men att sprida Agenda: Jämlikhet kan också vara genom att arrangera nätverksträffar och evenemang med andra organisationer, delta på andras konferenseter, festivaler och annat. Det kan du också göra om du är med i den här gruppen.
4. Är det något av följande som du tycker låter extra intressant att engagera dig i? *
Required
Om du har egna idéer på hur vi kan engagera fler för jämlikhet - skriv gärna lite om de här.
Nästa kickoff för nya volontärer är i februari 2020. Är det okej att vi kontaktar dig inför detta när vi bestämt exakt datum? *
5. Övrigt som kan vara bra för oss att veta
Agenda: Jämlikhets värdegrund
Dessa värderingar ska genomsyra all verksamhet inom föreningen. Alla verksamma inom föreningen ska känna till och följa dem. Detta gäller även alla samarbetspartners med Agenda: Jämlikhet.

1. Agenda: Jämlikhet strävar efter ett jämlikt samhälle där alla människor har samma rättigheter, skyldigheter och möjligheter inom alla väsentliga områden i livet.

2. Agenda: Jämlikhet menar att det behövs ett aktivt arbete för att förändra diskriminerande strukturer som skapar ojämlikhet.

3.Agenda: Jämlikhet vill att det ska vara enkelt för olika personer, organisationer och sociala rörelser att utbyta erfarenheter och strategier med varandra. Målet är inte att alla ska komma överens utan visa på den bredd som finns.

4.Agenda: Jämlikhet vill att det ska vara enkelt för alla som vill, att kunna engagera sig för jämlikhet. Både inom jämlikhetsrörelser i stort och inom Agenda: Jämlikhets organisation
Jag har läst och ställer mig bakom Agenda: Jämlikhets värdegrund och blir därmed medlem i den ideella föreningen Agenda: Jämlikhet
Genom att bli medlem i Agenda: Jämlikhet tillåter du att vi sparar ditt för och efternamn och din mailadress i vårt medlemsregister. Dessa används endast för att kunna ge dig information om Agenda: Jämlikhet och inspirera dig vad du kan göra som medlem i föreningen.
Är det okej att vi sparar ditt namn och mail och att du blir medlem i Agenda: Jämlikhet helt gratis? *
Required
Jag har tillgång till dator som jag kan använda i egenskap av volontär *
Det krävs inga speciella program utan tillgång till en dator med internetuppkoppling räcker.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy