Request edit access
Firstbeat -hyvinvointianalyysi
Haluatko analyysin työporukallesi?

Mittauksia tehdään 10-20 hengen kertatilauksina. Hnta on 159e/mittaus.

Analyysi perustuu sydämen sykevälivaihtelujen tulkintaan ja mittaus suoritettaan Firstbeat Bodyguard -laitteen avulla. Laite mittaa (3 vuorokautta) yötä päivää sydämen sykettä ja sen välivaihtelua. Tarkoitus on tunnistaa kuormittumisen ja palautumisen suhdetta arjessa.

Tyypillisiä esimerkkejä, milloin olisi hyvä tehdä mittaus + seurantamittaus tulevaisuudessa:
- pitkittyneet univaivat ja sitä myöden krooninen väsymystila
- sydän hakkaa epätavallisen voimakkaasti ilman selkeää syytä
- krooninen stressi

Mittaus sisältää:
• Sykevälivaihtelun mittaus Firstbeat Bodyguard -laitteella
• Henkilökohtainen tulosraportti
• Henkilökohtainen palaute ja sen pohjalta tavoitteen mukaan toimenpiteet jatkoon

Mittauksen jälkeen tallennetuista tiedoista kootaan henkilökohtainen raportti kehon kuormitustilasta, palautumisesta ja mahdollisesta voimavarojen kehittymisestä mittauksen aikana.

Palaute käydään puhelinkeskusteluna (n. 30min) tai henkilölohtaisen akäyntinä työpaikalla. Asiakas saa myös kirjallisen raportin itselleen. Tärkeää on tulkita raporttia asiakkaan mukaan, ei mustavalkoisesti. Asiakkaan omakohtaisia kokemuksia kuunnellaan vahvasti ja otetaan huomioon loppuanalyysia tehdessä. Tämän seurauksena saadaan yhdessä tehtyä järkevä suunnitelma, miten jatkossa on tavoite toimia, jotta tavoitteet saavutetaan tulevaisuudessa.

Tavoite on vahvistaa mitattavan itsetuntemusta ja tunnetta, että hän pystyy itse vaikuttamaan positiivisesti omaan hyvinvointiinsa, se on erittäin tärkeää pitkässä juoksussa. Usein mittaus toimiikin hyvänä herättäjänä ja jossain osa-alueessa saattaa tulla isojakin yllätyksiä.

Seurantamittaus on järkevää tehdä esim. 3-6kk kuluttua ensimmäisestä ja toivon mukaan palautekeskustelussa asetettuja tavoitteita on saavutettu.

Ihannetilanteessa ennakoidaan, eli ei ole tarkoituksenmukaista että mittaukseen tulevat ainoastaan lopen uupuneet ihmiset. Päinvastoin loistavaa olisi, jos ihmiset tarkistaisivat oman tilanteensa ja tekisivät hienosäätöä, ennen kuin joutuu tekemään isoja muutoksia kerralla. Eli kaikille voi suositella tätä mittausta 😊
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy