Request edit access
Inschrijfformulier selectieleden SV W.I.K.
Beste ouders, verzorgers, Wikkers,

In het kader van de AVG wetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming) hebben wij besloten om vanaf dit seizoen alle inschrijfformulieren digitaal te verwerken. De wetgeving is dusdanig aangescherpt dat het voor onze vereniging niet meer mogelijk is om inschrijvingen op papier te kunnen bewaren.

Om ervoor te zorgen dat de gegevens van al onze leden up-to-date zijn, verzoeken wij jullie om jullie dochter nogmaals in te schrijven middels dit digitale formulier. Dus ook als jouw dochter reeds lid is, vragen we jullie toch om onderstaand formulier in te vullen en digitaal te retourneren voor 28 september as.

Wij vragen jullie ook om de 'voorwaarden 2018/2019' goed door te nemen. In onze selectie voorwaarden staat wat wij verwachten van jullie als ouders en turnster. Ook staan er afspraken en regels in beschreven. Het document wijzigt ieder jaar, dus lees het goed door. De link naar de voorwaarden staat in het onderstaand formulier. Indien je vragen hebt, kan je deze stellen aan de hoofdtrainsters Amke (kleineselectie@wikaalburg.nl) of Manon (groteselectie@wikaalburg.nl).

Indien er nog vragen zijn omtrent het opnieuw inschrijven, neem dan contact op met Goof van Rijswijk: ledenadministratie@wikaalburg.nl.

Wij wensen jullie dochter veel sportplezier dit seizoen!

Met sportieve groet namens het bestuur van W.I.K.

Jojanneke van Dalen
communicatiepr@wikaalburg.nl

Sportvereniging W.I.K.
Voornaam: *
Your answer
Achternaam: *
Your answer
Geboortedatum: *
Your answer
Adres: *
Your answer
Postcode en woonplaats *
Your answer
Mobiel nummer (06-..........) *
Your answer
Extra telefoonnummer (vast of mobiel):
Your answer
E-mailadressen vader en moeder/ verzorger (scheid deze dmv een punt-komma). *
Your answer
Op school zit mijn kind in groep:
Your answer
Turngroep
Mijn dochter turnt ook mee met de recreanten in groep:
Akkoordverklaring:
Contributie:
De contributie wordt geïnd door Clubcollect (www.wikaalburg.nl/clubcollect/). Na inschrijving bij W.I.K. ontvang je per mail en sms een betalingsverzoek. Je krijgt de keuze om het bedrag in 1x over te maken of om in 4 termijnen te betalen per automatische incasso (per termijn €1,00 aan kosten).
Betaling contributie: *
Required
Keuze uit vrijwilligerstaken (eenmalig):
Alle activiteiten binnen de vereniging worden georganiseerd door vrijwilligers. Wij vragen jou/jullie om je voor minimaal 1 activiteit per seizoen op te geven zodat we de taken kunnen verdelen.

Uiteraard proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met jou/jullie voorkeur. We nemen uiteraard tijdig contact met jou/jullie op.

Geef jouw voorkeur aan zodat wij daar rekening mee kunnen houden.
Ik wil mij graag voor nog een activiteit opgeven, namelijk:
Your answer
Keuze uit vrijwilligerstaken (voor een heel seizoen):
SV W.I.K. zoekt bestuursleden maar ook mensen die zich willen inzetten voor de vereniging buiten het bestuur om.

Op onze website http://www.wikaalburg.nl/info/vacatures/ staan de omschrijvingen van onderstaande functies. We komen graag met jou in contact!

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Sportvereniging Willen Is Kunnen. Report Abuse - Terms of Service