Request edit access
Gooi, Pak en Eet 12 januari 2019
Wat te doen in de winter.... je voorbereiden op het nieuwe seizoen.

Het leek ons leuk om onder het mom van ‘reserve gooien’ een gezellige middag / avond te organiseren. We kwamen op het idee: Gooi, Pak en Eet!!!!

De locatie voor dit evenement is de Strandhoeve aan de uiterdijkenweg 59 in Baarlo.

Tevens is er dit jaar ook weer een leerzaam element aan deze avond gekoppeld. Je kan hiervoor deelnemen aan een tweetal workshops.

Ook kun je deze avond je scherm achterlaten voor keuring, deze wordt dan na 14 dagen naar je terug gestuurd voor weer 2 jaar vlieg-plezier.

Planning van de dag:

1: De eerste Workshop is van 14:00 tot 15:15. Tijdens deze workshop wordt er door Rob van Heeswijk uitleg gegeven over de ICAO kaart en Notams.

2: De tweede workshop is van 15:45 tot 17:00. Tijdens deze workshop wordt er door Pascal van Diermen uitleg gegeven over de verschillende soorten schermen en motoren die er bestaan en hun vliegeigenschappen.

3: Vervolgens staat er om 17:30 voor iedereen een heerlijk oer Hollands stamppotten buffet klaar. Tijdens het eten staan we natuurlijk uitgebreid stil bij onze belevenissen van het afgelopen jaar. Partners zijn meer dan welkom.

4: Na het eten is het dan tijd voor het actieve gedeelte van de avond, het noodshute gooien! Hangend in je harnas, slinger je in de hal heen en weer. Op “nu” trek je met een ruk je reserve uit je harnas. Met een grote zwaai, vliegt deze bij je vandaan en opent zich… Gelukkig hij doet het! (ps. wij hebben ook een reserve die open moet, dus heb je er geen, maak je geen zorgen, je kunt altijd meedoen).
Je reserve laat je vervolgens achter in de hal, zodat deze drie dagen kan drogen en daarna door ons gepakt kan worden. Zodra hij klaar is, kun je hem op komen halen of wij sturen hem naar je op.
Mocht je het interessant vinden om te zien hoe je eigen noodshute gevouwen wordt (of willen helpen met vouwen van je eigen noodshute) dan kun je altijd contact met ons opnemen om af te spreken dat je hier bij kunt zijn
Mocht je het interessant vinden om te zien hoe je eigen noodshute gevouwen wordt (of willen helpen met vouwen van je eigen noodshute) dan kun je altijd contact met ons opnemen om af te spreken dat je hier bij kunt zijn.

Na je aanmelding via dit formulier krijg je een betaalverzoek / factuur voor de onderdelen waarvoor je je hebt opgegeven toegezonden.

Email address *
Martin daniels *
Your answer
061542609 *
Your answer
AHierbij meld ik mij aan voor de volgende onderdelen: *
Required
Hoeveel partners / kinderen neem je mee die ook deelnemen aan het eten? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service