Request edit access
Inschrijving Ontbijtconcert 17 februari 2019
Geels Vocaal Ensemble brengt U een rijkelijk ontbijt in buffetvorm, op smaak gebracht met enkele vleugjes muziek onder leiding van Eva Vermeren.

Via dit formulier kan u zich inschrijven tot 10 februari 2019. Daarna worden de inschrijvingen gesloten zodat wij alles op tijd kunnen voorbereiden.
15€/persoon - kinderen <12 jaar 10€/persoon

Het ontbijtconcert gaat door in de zaal van Elsum, Dr.-Peetersstraat 90, Geel.
Er zijn twee shiften voorzien. De eerste begint om 9u00 en de tweede om 11u00.

Email address *
Uw naam *
Your answer
Aantal volwassenen (15€/persoon) *
Your answer
Aantal kinderen jonger als 12 jaar (10€/persoon)
Your answer
Welke shift *
Wenst u digitaal op de hoogte te worden gehouden van onze volgende concerten? *
Gebruik gegevens
Indien u wenst digitaal opgenomen te worden van onze volgende concerten nemen we u op in een mailinglijst zodat u niets meer hoeft te missen. Uw e-mailadres en uw naam wordt enkel met dit doel gebruikt. U kan op eenvoudig verzoek inzage krijgen in de gegevens die we van u hebben opgeslagen en eveneens kan u zich op eenvoudig verzoek laten verwijderen uit de mailinglijst. Hiervoor mailt u naar geelsvocaal@gmail.com met vermelding van uw wens.

Indien u NIET wenst opgenomen te worden in onze mailinglijst, wordt uw naam en e-mailadres enkel gebruikt voor het in orde brengen van uw ticketaankoop. De bestanden voor de ticketverkoop worden gebruikt voor interne statistieken en evaluatie en zullen na maximaal 1 jaar verwijderd worden.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service