Request edit access
Prijava na radionicu za umrežavanje i izradu projektnih prijedloga u sklopu programa Europa za građane 2014-2020 - Rijeka, 17.6.2016.
Radionicu za umrežavanje i izradu projektnih prijedloga u sklopu programa Europa za građane 2014-2020 organizira Ured za udruge Vlade RH u suradnji s OŠ Nikola Tesla u svojstvu Informacijskog centra Europe Direct Rijeka.

Radionica će se održati u petak, 17.6.2016. godine s početkom u 9.15 sati, u Rijeci, EU dvorana u Osnovnoj školi Nikola Tesla, Trg Ivana Klobučarića 1.

Ured i u novom programskom razdoblju 2014-2020 djeluje kao nacionalna Kontakt točka za ovaj Program Unije. Uloga nacionalne Kontakt točke podrazumijeva informiranje potencijalnih prijavitelja i šire javnosti o Programu, olakšavanje umrežavanja i uspostave međunarodnih partnerstava te pružanje tehničke i savjetodavne potpore u izradi i prijavi projektnih prijedloga.

Informacije o programu Europa za građane 2014-2020 potražite na mrežnoj stranici: http://europazagradane.hr/

1. Naziv i vrsta organizacije (udruga, zaklada, javna ustanova, JLPS itd.) *
Your answer
2. Navedite područja rada vaše organizacije. *
Your answer
3. Ime i prezime osobe/a iz organizacije koje žele prisustvovati radionici (najviše dvije osobe iz organizacije). *
Your answer
4. Kontakt podaci osobe/a koje žele prisustvovati radionici (valjana adresa elektroničke pošte, valjani broj telefona organizacije). *
Your answer
5. Je li vaša organizacija dosad imala iskustva s prijavom projektnog prijedloga na natječaje u sklopu programa Europa za građane? *
Required
6. Planirate li prijaviti projektni prijedlog u sklopu ovog Programa na rok 1.9.2016.? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service