Moj heroj - konkurs za priče
Zdravo!

Osvrni se oko sebe i sigurno ćeš naći sjajne ljude koji svojim primerom pokazuju da negovanje pozitivnih vrednosti itekako ima smisla! Prethodne godine smo snimali tv emisije o veoma vrednim i talentovanim mladim ljudima koji su zbog svog rada i uspešni.

Tu su bili svetski prvak u basketu, balerina sa beskrajnom energijom, devojka koja je bez ikakve ideje o tome šta je čeka uletela u svet biznisa, devojka koja najviše ceni jedinstvenost i kreativnost, veoma talentovana i požrtvovana fudbalerka i bend kom su humor i društvena angažovanost najbitiniji!

Sigurno znaš nekoga iz svoje okoline ko daje primer drugima, ko je nečiji uzor ili HEROJ!

Molimo te da popuniš ovaj formular kako bi se prijavio/la za učešće u projektu „Moj heroj”, odnosno kako bi ispričao/la priču o ljudima koji te inspirišu.

Konkursom „Moj heroj” pozivamo te da se osvrneš oko sebe i uzore potražiš među „običnim” ljudima iz svoje sredine koji su te inspirisali u životu, da nominuješ svog „heroja” i time doprineseš da one prave vrednosti u društvu budu vidljivije.

Za 6 najinspirativnijih i najzanimljivijih priča o herojima predviđena je produkcija i promocija emisije kratke forme od oko 10 minuta u kojoj će pobednici predstavljati svoje uzore, ali i će i sami njihovi heroji pričati o onima koji su njih inspirisali kad su bili mladi i kako je izgledala njihova mladost.

Konkurs je otvoren do 10. maja do ponoći! Ubrzo nakon zatvaranja konkursa uslediće obaveštenje o rezultatima selekcije.

Projekat „Moj heroj” realizuje Udruženje Cinema City zahvaljujući podršci Omladinske prestonice Evrope 2019 (OPENS2019) i namenjen je svim mladim ljudima koji imaju od 15 do 25 godina.

Hvala i uživaj!

Opiši nam svog heroja!
Ime i prezime *
Your answer
E-mail adresa *
Your answer
Broj telefona *
Your answer
Koliko imaš godina? *
Your answer
Da li si do sada učestvovao/la u nekoj od naših projekata/radionica i, ako da, u kojim?
Your answer
Da li pohađaš školu/fakultet?
Ako je odgovor na prethodno pitanje DA, navedi naziv škole/fakulteta.
Your answer
Kako si čuo/la za konkurs „Moj heroj”? *
Your answer
Ime i prezime tvog „heroja”? *
Your answer
Kako si upoznao/la ili saznao/la za tu osobu? *
Your answer
Zbog čega je baš ta osoba toliki „car” za tebe? Molimo te da nam u svom stilu opišeš na koji način te ta osoba inspiriše ili zbog čega joj se diviš. Raspiši se, slobodno. :) *
Your answer
Get link
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of HNS Creative. Report Abuse - Terms of Service