Request edit access
Inschrijfformulier Day for Change Actie - bekende school
Leuk dat je weer meedoet! Schrijf je hieronder in voor deelname en plaats je bestelling voor het Day for Change lesmateriaal. Zonder bestelling kunnen we je inschrijving niet verwerken. Lees het onderstaande goed door en volg de stappen:

Let op: Scholen die gastlessen afnemen met onze gastdocenten krijgen een korting op de werkboeken voor de leerlingen en betalen € 2,50 voor het digitale werkboek. Vul bij het bestellen de volgende coupon-code in: ‘gastleskrt’

Stap 1
Vul onderstaand formulier in met gegevens over de school, rekeningnummer (t.b.v. overmaking microkrediet), aantal leerlingen, niveau etc. Klik op 'Verzenden/ Submit'.

Stap 2
Let op: Hierna volgt een scherm (scrol evt. naar boven) voor de bestelling van het lesmateriaal. Klik op de link dan kom je via de website van Day for Change in onze online winkel.

Stap 3
In de online winkel wijst het zich verder vanzelf. Hier kun je het lesmateriaal bestellen (gelijk aan het aantal deelnemende leerlingen) en de kosten voor deelname voldoen. Dit kan via een factuur aan de school (kies bij de betaling voor ‘overmaking’) of een directe betaling (met IDeal).

Kosten
Basisonderwijs: € 50,- per periode/ niveau
Voortgezet Onderwijs (vmbo, havo/vwo) en MBO: € 85,- per periode/ niveau
Werkboeken (alle niveaus):
- € 3,- per leerling voor het digitale lesmateriaal inclusief toegang tot de video gastlessen

Bevestiging
Na inschrijving en betaling ontvang je per mail een bevestiging, de handleiding voor de leerkrachten/ docenten en het werkboek voor de leerlingen.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naam school *
Plaats *
Aantal groepen en niveau (bijvoorbeeld 2x groep 7 of 3 klassen Havo 2) *
Aantal leerlingen *
Startdatum Day for Change Actie *
MM
/
DD
/
YYYY
Contactgegevens (naam, email, telefoonnummer) van de coördinerende docent indien anders dan vorig schooljaar
Bankrekeningnummer van de school of coördinerende docent (t.b.v. overmaking microkrediet) indien anders dan vorig schooljaar
Naam rekeninghouder indien anders dan vorig schooljaar
Ja, wij betalen het ontvangen microkrediet terug en storten dit samen met de meeropbrengst op NL74INGB000 000 8000 t.n.v. Stichting Day for Change *
Required
Om de inschrijving te voltooien klik hieronder op 'verzenden/ submit'. In het volgende scherm kun je je bestelling voor de werkboeken plaatsen. De kosten voor deelname en de werkboeken kun je betalen via een factuur aan de school of direct via Ideal. Zonder 'bestelling' is deelname niet bevestigd en kunnen wij geen werkboeken versturen. Dank!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy