Request edit access
Регистрационен формуляр за лица, завършили СА "Д. А. Ценов" - Свищов (Алумни)
Данните в регистъра се попълват от възпитаници на Стопанска академия"Д. А. Ценов" , това са дипломираните студенти и докторанти (Алумни). Регистрацията е лична и доброволна. Регистрационните формуляри се обработват и съхраняват в Академичен център за кариерно консултиране и връзки с обществеността (АЦККВО).
Съгласно Общия регламент за защита на данните (в сила от 25 май 2018 г.), правилата за защита на лични данни в Стопанска академия „Д. А. Ценов“ - Свищов и политиката за поверителност, съхранение и обработване на личните данни, е необходимо да потвърдите, че сте съгласни попълнената от Вас информация да бъде обработвана от Академичен център за кариерно консултиране и връзки с обществеността за нуждите на професионалното ориентиране и кариерното консултиране.Благодарим Ви! *
Required
Трите имена *
Your answer
Посочете в коя степен сте се обучавали в Стопанска академия? *
Required
Посочете Вашата специалност, магистърска/докторска програма в съответната степен *
Your answer
Посочете година на завършване за съответната степен на обучение *
Your answer
Настоящ адрес (град/село, област) *
Your answer
Телефон: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Facebook:
Your answer
LinkedIn
Your answer
Настояща месторабота: наименование на организацията и заемана длъжност
Your answer
За контакт с екипа на Академичен център за кариерно консултиране и връзки с обществеността на e-mail: career.center@uni-svishtov.bg Web: https://www.uni-svishtov.bg/bg/student-resources/ - Кариерно развитие Facebook: https://www.facebook.com/ackkvo/ Тел.: (0631) 66 437; Моб.: 0885 68 01 68; Работно време: понеделник – петък от 8.00 до 12.00 и от 13.00 до 17.00 ч.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service