Request edit access
Påmelding  til Sportshunder avd.Fosen
Håper du finner kurset du er ute etter!
Du kan lese mer på sportshunder.no.
Vi tar forbehold om at vi får nok deltagere til å kjøre kurs. Om det ikke blir kurs vil du få mail om det, om ikke er det bare å vente på at informasjonsmail kommer.

OBS. mail fra oss kan komme i søppelmail, så se der om du savner mail.

Når du har meldt deg på kurs til oss får dere en kopi av påmeldinga på mail. Den kan brukes på DOGMAN TRONDHEIM og gir dere 10% på alt i butikken mens dere går kurs hos oss.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Fornavn, etternavn på fører(e) *
Postnummer *
Gatenavn *
Telefonnummer *
Kallenavn på hund *
Rase på hund *
Fødselsdato på hund *
MM
/
DD
/
YYYY
Hvor fikk du vite om kurset?
Clear selection
Velg kurs *
De fleste vil gå en dag i uka samme dag som kursoppstart om annet ikke er oppgitt. Du vil få en kopi av påmeldingsskjemaet på mail, og kursinfo kommer ca ei uke før oppstart.
Kommentar, spesielle ønsker eller problem?
Egenerklæring *
Jeg er oppmerksom på at jeg deltar på kurset på eget ansvar og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake og jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Sportshunder AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Sportshunder AS har ingen forsikring som dekker eventuelle skader. Dette må hver deltaker sørge for selv.
Required
Avmelding *
NB! LES GODT. 

Påmeldingen er økonomisk bindende. Ved avbestilling senere enn 30 dager før første kurskveld belastes 50% av kursavgiften. Ved avbestilling senere enn 14 dager før første kurskveld belastes hele kursavgiften. Avbestillingen må skje skriftlig. Betalte plasser kan fritt benyttes av andre. Merk at på noen kurs gjelder andre avbestillingsregler og det vil da være angitt i kursinnbydelsen.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy